Skabelondiskussion:Infoboks biografi fodbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Af hensyn til evt. ikke engelskkyndige skribenter bør parametrene vel oversættes til dansk. Det er trods alt den dansksprogede Wikipedia :-).
- Sarrus (db) d. 4. jul 2014, 20:38 (CEST)

Tanken var at lave den som på {{singlechart}}, sådan at den fungerer med både danske og engelske parametre, men så langt er jeg ikke kommet endnu. Men hvis du er kyndig på området, så må du meget gerne begynde på arbejdet :) mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 20:43 (CEST)
Derudover er jeg igang med at oversætte Skabelon:Infoboks biografi fodbold/doc til dansk også, sådan at alle parametrene forklares på dansk. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 20:44 (CEST)

[redigeringskonflikt

Kan man få den til at virke med parametre på flere sprog? Altså så f.eks. både name= og navn= giver det samme resultat?
- Sarrus (db) d. 4. jul 2014, 20:49 (CEST)
Altså den førnævnte skabelon giver samme resultat hvis du skriver "Denmark" og "Danmark", så vil da tror det er muligt. Tror bare det gælder om at have både de engelske og danske parametre i skabelonen, sådan at de ikke overlapper hinanden, hvis du forstår? mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 20:54 (CEST)
Har prøvet at sætte navn-parameteren ind samtidig med den engelske parameter, og synes det ser ud til at virke?? mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 21:03 (CEST)
Hmm, "navn" virker tilsyneladende, men de dansksprogede parametre bør vises på Skabelon:Infoboks biografi fodbold, for hvis jeg udskifter image med billede, virker det ikke. Ej heller hvis birth date udskiftes med fødselsdato.
- Sarrus (db) d. 4. jul 2014, 21:09 (CEST)
Har indtil videre også kun indsat den ene dansksproget parameter - men skal nok i den kommende tid få oversat den helt. I mellemtiden findes den gamle skabelon på dansk også, hvis det er helt galt. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 21:14 (CEST)
Hvis du indsætter som jeg har gjort, fungerer fødselsdag fint - men parameteren kan kun ses hvis den er brugt på en side. Jeg har Bruger:Tøndemageren/Sandkasse 3/doc, hvor jeg kan se det virker. Du er velkommen til at lege med den også, hvis du føler for det. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 21:17 (CEST)
Det er jo heller ikke noget, der haster :-). Når denne skabelon er helt færdig kan de to skabeloner måske sammenskrives. Det er vel ikke nødvendigt at have to skabeloner med samme formål? Men det kræver jo, at de har de samme parametre, hvis man ikke skal rette alle artiklerne. Du skriver du, at det skal ind på en side, men det burde vel også virke med en forhåndsvisning?
- Sarrus (db) d. 4. jul 2014, 21:21 (CEST)
PS: Fødselsdatoen virker efter at jeg udskiftede fødselsdato med fødselsdag :-).
- Sarrus (db) d. 4. jul 2014, 21:24 (CEST)
Har vist sat parameteren til at hedde fødselsdag, så må være derfor den fungerer nu. Har imidlertid kun rettet navn og fødselsdagsparametrene. Det bliver besværligt at have de samme parametre i begge skabeloner - så min umiddelbare tanke var af den gamle skal udfases, da den er mere besværlig at rette klubber, kampe og mål i. Men jo, de to skabeloner skal sammenskrives på et tidspunkt - men det vil ikke give mening før den gamle er helt udfaset.
Den virker ikke i den almindelige forhåndsvisning, da de parametre der bruges som eksempel alle er engelske. Det vil betyde at parametrene i eksemplet også skal være danske, for at du kan se en forskel. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2014, 21:42 (CEST)
Hej. Jeg har længe håbet på en opdatering af infoboks-skabelonen, så det kunne gå hurtigere med at få lavet de danske udgaver. Så for selve arbejdet kan jeg ikke give Tøndemageren andet end thumbs up. :)
Den ultimative infoboks i min optik ville være en, jeg bare kunne kopiere direkte fra en:, naturligvis med de få sproglige ændringer "Striker" til "Angriber" etc. Jeg vil umiddelbart gætte på, at det ville kunne næsten halvere den tid, jeg bruger på at oprette en ny artikel. At tingene backend/på redigeringssiden udelukkende fremgår på engelsk generer mig ikke, men det er naturligvis afgørende, at det hele står på dansk når infoboksen er synlig på artikelsiden. Jeg kan se nu, at de sidste knaster på den front skulle være fjernet, så det ser fint ud for mig at se :)
Om det også bliver hurtigere at opdatere en eksisterende infoboks med den nye skabelon tvivler jeg til gengæld mere på. For mig at se skal der staidg copypastes, og skrives ting ind i lige så høj grad som i den nuværende. Alt i alt er jeg positiv.Celtics (diskussion) 5. jul 2014, 00:57 (CEST)
Man bør ikke have mere travlt med at oprette artikler, end at man har tid til at bruge skabeloner med dansksprogede parametre. De engelsksprogede parametre generer selvsagt ikke personer, der forstår engelsk, men kan afholde ikke engelskkyndige brugere fra at opdatere infoboksen.
- Sarrus (db) d. 5. jul 2014, 01:07 (CEST)
Det kan du sagtens have en pointe i. Jeg kan så bare for mit eget vedkommende konstatere, at jeg i så fald ikke kan se nogen gevinst ved at skifte til den nye version. Det vil tage præcis lige så lang tid at oprette og opdatere artikler som før, hvis der ikke er muligheder for at copypaste. Celtics (diskussion) 5. jul 2014, 01:52 (CEST)
Som skrevet tidligere skulle parametrene gerne være på både dansk og engelsk. Det vil gøre det muligt at kopiere en infoboks fra en.wiki mere eller mindre direkte, samtidig med at nye artikler, hvor der ikke overføres infoboks fra en.wiki vil have mulighed for at oprette den med danske parametre. Sidst, kan man ved at trykke forhåndsvisning, se hvilket parametre der har givet hvilken tekst, hvilket gør at man kan se hvad eksempelvis parameteren "fullname" giver, og dermed lærer noget engelsk ovenikøbet. Yderligere er dokumentationsartiklen opdateret lidt, så der er i hvert fald er halvt dansk eksempel på parametrene. Som nævnt tidligere er planen at hele siden skal oversættes. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2014, 09:20 (CEST)