Skabelondiskussion:Danmarks U21-trup 2009

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Skabelon:Danmarks U21-trup 2009

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne skabelon syntes jeg skal slettes. Jeg har selv oprettet den, men den er overflødig og kræver meget opdatering. - man kan se evt. U-kampe i infoboks eller tekst.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Kan kun give ego ret i eget udsagn. :-) --Pusleogpixi 2. sep 2009, 22:45 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Alle skabeloner (og artikler) kræver opdatering. Jeg synes dog det er en smart måde at danne sig et overblik over et emne. --Brandsen 2. sep 2009, 22:51 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - jeg er villig til at give dig ret. Måske også derfor jeg oprettede den i tidernes morgen? Men så skal der laves nogle "regler" for den, for de gange jeg har villet kigge på den - opdagede jeg at landstræneren havde udtaget 15 nye spillere. Så i ren dovenskab håbede jeg der kom en anden forbi og blev træt af den var forældet. ;-) Skal vi evt. sige at det kun er dem som får spilletid i officielle kampe. - med DBUs landsholds-database som kilde? --Pusleogpixi 2. sep 2009, 23:02 (CEST)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Da jeg ikke ved en skid om fodbold, og hvad der dertil hører, vil jeg gøre det kort. Ville det være en mulighed, om man simplificerede skabelonen, således at denne kun indeholdte navnene på de aktuelle spillere, for den aktuelle sæson? På denne måde behøver man ikke, at opdatere resultater af alle kampene... Venligst Harne 2. sep 2009, 23:12 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der kan ikke opnås hverken enighed eller flertal for en sletning. Status quo opretholdes. --Bruger:EPO 5. okt 2009, 19:45 (CEST)

Om indholdet[rediger kildetekst]

Det er ok at beholde skabelonen (selv om det er mere flydende, end ved fx en slutrunde), men jeg synes, at kampene nederst er noget rod. De passer fx ikke med skabelonens navn eller overskrift. Og så passer de ikke ind i mønsteret for langt størstedelen af andre lignende skabeloner. Jeg vil foreslå, at kampene fjernes igen. Det må kunne findes i en eller anden passende artikel, ikke i en skabelon. --Arne (Amjaabc) 1. jun 2010, 22:43 (CEST)