Skabelondiskussion:Familien Plum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Skabelon:Familien Plum

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg skal ikke afvise, at jeg tager fejl, men for mig at se kan denne skabelon aldrig blive tilfredsstillende (med mindre man helt dropper træstrukturen). De mange generationer og pt. 31 notable medlemmer af familien Plum - og flere kan komme til - kan ikke rummes i skabelonen.

  • Symbol delete vote.svg Slet - KLN 19. jan 2012, 00:56 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Skabelonen prøver at være navigationsboks og familietræ på en gang. Hvis vi nu bruger en navigationsboks i familiemedlemmernes artikler og et familietræ i familiens artikel, burde det løse problemerne. Det vil naturligvis give dobbeltarbejde, men det vil være mindre rodet end den nuværende skabelon. --Palnatoke 19. jan 2012, 06:38 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Skabelonen var noget rod, men jeg mener at notabiliteten for den er helt i orden (velvidende at det ikke er det der diskuteres her). Jeg har lavet layoutet fuldstændigt om (så det ligner de fleste andre nav-bokse), hvilket giver både mere overskuelighed, mere plads til flere medlemmer og gør det meget lettere at opdatere. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 27. jan 2012, 09:35 (CET)
    • Symbol keep vote.svg Behold - Meget bedre, tak for det. Jeg er overbevist. KLN 28. jan 2012, 01:22 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Skabelonen forbedret, og ikke længere støtte til en sletning. Beholdes. Pugilist 31. jan 2012, 09:38 (CET)

Brødre og søstre[redigér wikikode]

Hvis det skulle vise sig at Niels Munk Plum (1803-65) har søskende der senere skal med i skabelonen, er der i sandkassen:

http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=3350481

et forslag til en mulig fremgangsmåde – ved en tidligere lejlighed kaldet "klamphuggerløsningen". -- Mvh PHansen 17. aug 2009, 12:42 (CEST)

OK det er meget interessant. Jeg forstår det sådan at hvis der findes en søsken til de nævnte, så vil du foreslå at vise det underneden i et nyt skema? Er det korrekt forstået? Jeg ville da foretrække at integrere vedkommende i den eksisterende skabelon, fordi så vidt jeg ved can der være 8-10 colheaders eller mere. Noget helt andet er så at disse personer GARENTERET ikke er særlig interessante (hvordan kan jeg vide det? Joh, det er de andre som er kendte), men du har da ret at ud fra et strengt sagligt synspunkt så bør de medtages, når man laver et stamtræ.
Men det kunne man komme om ved, ved at kalde skabelonen :Efterkommere af Eilert..something eller efterkommere af Niels..something.John Peters 17. aug 2009, 13:32 (CEST)

Jeg ville blot gøre dig opmærksom på at man kunne bruge det med listerne – som jeg ikke har kunne finde en metode at undgå da det tilsyneladende har at gøre med den måde den engelske kode blev overført til dansk på – konstruktivt, hvis der dukkede en familie op hvor en række søskende alle kunne fortjene at komme med, men forældregenerationen ikke var interessant. Man havde så en liste1, liste2 osv. og droppede "over" eller brugte den til noget andet end en af disse søskende; de forskellige søskendegrene kunne så endda få hver sin farve.
Nu kan det jo være man godt kan lave det samme på en anden måde, men dette kan så blot være et alternativ.
P.S. til Navbox-konceptet: "... All three types of navbox templates, namely {{Navbox}}, {{Navbox with columns}}, and {{Navbox with collapsible groups}}, can be nested inside of one another using the border parameter (which is common to all three). For complex templates, it may be necessary to use nesting to achieve a desired look. ..." (en:Template:Navbox_with_columns#Using_child_navboxes) -- Mvh PHansen 17. aug 2009, 14:18 (CEST)

Ja {{Navbox with columns}} det er det vi har brugt her.{{Navbox with collapsible groups}} har jeg arbejdet med på en-wiki sidste år, og den virkede ikke her på da-wiki, kan jeg huske.[Den bruges den til at have navbokse under hinanden, som så kan 'slide' frem ligesom tastaturet i en mobiltelfon. Det ser meget elegant ud. Men så vidt jeg ved kan den ikke bruges 'inde i en anden navboks (som navboks med kolonner kan), men jeg er da lutter ører hvis en sådan variation skulle være mulig.] Er der nogen steder på da-wiki hvor den bruges i dag? Mht. til at ændre CSS-koden, var det så ikke Carina som var skrap til det. Måske skulle du gemme en ønskeliste med alle de ændringer du (vi) gerne vil have lavet i CSS koden, og vedkommende der skal ind i koden, kan så ordne det hele på en gang. Mht. til dine sandkasse-forsøg, så håber jeg da at de bliver gemt og ikke slettet, måske skulle de bedste af dem samles et sted - hvilket passende kunne være på dokumentationssiden af skabelonen, men vi kan lige så godt vente med at samle dem dér til CSS-koden er blevet ændret, og vi - forhåbentlig - kan blive fri for dér med |liste. Fordi fra et pædagogisk synspunkt og ud fra ønsket om at det skal være så let som muligt for nye brugere at bruge skabelonen, så er det ønskeligt hvis vi kunne slippe for |liste.

Jeg har to her med det samme efternavn:

Navne-kombinattionen er så usædvanlig, så det vel næsten være samme familie? I så fald kan de indpasses i skabelonen.John Peters 17. aug 2009, 15:19 (CEST)

Skal biskop Frederik Plum (1760-1834) og maler Niels Munk Plum (1878-1959), søn af dyrlæge Carl August Frederik Plum ikke inkluderes i skabelonen? Maleren er - ligesom arkitekten Harald Plum - nævnt i Weilbachs Kunstnerleksikon: Niels Munk Plum--KLN 17. aug 2009, 15:15 (CEST)

Nå, det er godt nok langt tilbage. Enhver er velkommen til an ændre på det. Jeg skal ihvertfald lige tænke over det til i morgen, hvis jeg skal til at lave skabelonen om, (og sådan som jeg umiddelbart vurderer det vil det være en ret gennemgribende ændring).John Peters 17. aug 2009, 15:22 (CEST)

Der er også hende her: Inger Marie Plum--KLN 18. aug 2009, 13:39 (CEST)

Opdatering.Nu mangler der bare disse:

Her findes nok en del svar: http://finnholbek.dk/genealogy/search.php?mybool=AND&nr=50&mylastname=Plum&lnqualify=contains&myfirstname=Munk%20&fnqualify=contains&order=birth--81.237.107.226 23. dec 2011, 22:46 (CET)

Jeg får det inte at fungere? Kan nogen ordne det?:

--81.237.107.226 23. dec 2011, 23:20 (CET)

Jeg har startet men for mig at se at skabelonen meget grim i sin nuværende form, men er ikke nok inde i skabelonerne for at kunne rette dette. --Fredelige 23. dec 2011, 23:38 (CET)