Skabelondiskussion:Fejlkategoriseret?

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hører indholdet af denne skabelon ikke rettelig hjemme på artiklernes diskussionsside, eller når det drejer sig om så mange artikler, på brønden, - og hvad er kriteriet for den massive botgenererede indsættelse af denne øjebæ på et stort antal sider. En afklaring af problematikken ville være mere relevant, og så bruge botten til at gennemføre de vedtagne ændringer - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 10:33 (CET)

Problematikken er såmænd afklaret forlængst :-) Der er adskillige artikler om familier og steder, som er sat i kategorier, der handler om navne. Det ville naturligvis være nemmere helt at fjerne Kategori:Navne og dens underkategorier fra artiklerne, men der er forhåbentlig nogle af artiklerne, der faktisk handler om navnene. --Palnatoke (diskussion) 10. nov 2012, 10:48 (CET)

For mig at se er skabelonen uforståelig og jeg finder det problematisk at den er automatisk er plastret på 460 artikler, uden udsigt til at nogen følger op på det. - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 10:58 (CET)

Din seneste rettelse i Afzelius giver mere mening :-) - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 11:05 (CET)

Du skal være velkommen til at finde på en bedre formulering (eller metode) til brug i de tilfælde, hvor man på en gruppe artikler kan se, at der er kategoriseringsfejl, men hvor man ikke på forhånd er sikker på at fejlen er på alle artiklerne. --Palnatoke (diskussion) 10. nov 2012, 11:05 (CET)

Det ville nok være mere relevant at lade flertydige være udelukkende flertydige, og artikler være artikler; men som det er nu finder jeg en grim autoindsat skabelon er et større problem end en måske fejlagtig , men alligevel nærliggende kategorisering. - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 11:21 (CET) ... men du efterlyser et forslag - det er i første linje af denne diskussion: Indsæt skabelonen på diskussionssiden i stedet for. - Nico (diskussion) 10. nov 2012, 11:37 (CET)

Det virker uhendsigtmessigt at bruge en bot til at sætte denne skabelon på artikler, når skabelonen på den måde kan blive sat på artikler flere gange fx 4 gange på Ahlefeldt og 2 gange på Baudissin, hvis der er fejl i kategorierne så må det da være nok med en skabelon. --Ole (diskussion) 10. nov 2012, 11:52 (CET)

Til OleT: At skabelonen er på artikler flere gange er en fejl fra min side - der var en indstilling, jeg glemte at sætte. --Palnatoke (diskussion) 10. nov 2012, 18:42 (CET)
Til Nico: Skabelonen er med vilje sat i bunden af artiklen, selv om fejlkategorisering er et grundlæggende problem. Man kunne godt sætte den på diskussionssiden, hvis man havde et ønske om at problemet hverken blev set eller løst. --Palnatoke (diskussion) 10. nov 2012, 18:42 (CET)