Skabelondiskussion:Fodboldkamp sammenklappelig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ændringer[redigér wikikode]

@NisJørgensen: Hvad betyder tagget "2017" og hvad er pointen med de mange rettelser du har foretaget? mvh Tøndemageren (diskussion) 6. nov 2018, 20:51 (CET)

Hej Tøndemager. Rettelserne var "bare" lidt kodeoprydning, da jeg alligevel havde skabelonen åben, og skulle finde ud af hvad der foregik. Lidt som at rette kommafejl i artikel-navnerummet. Desværre fik jeg fumlet lidt da jeg var i forhåndsvisning, og fik trykket "Offentliggør" i stedet for "Tilbage" - så jeg fik ikke redigeringsnoten med. Den burde også have været markeret som "minor edit". "Tag:2017-Kilderedigering" fortæller bare, hvilken version af editoren jeg bruger. NisJørgensen (diskussion) 6. nov 2018, 21:11 (CET)
Den burde bestemt ikke have været markeret som "mindre ændring" - for det er det ikke på nogen måde når du fjerner 416 bytes fra en skabelonen. Altid en god idé lige at forklare hvad man har gjort når det er man pludselig går ind og retter i skabelonerne. Det giver andre brugere en bedre forståelse for hvad det er du ønsker at klare (og evt. stoppe dig, hvis du påbegynder ændringer der ikke er ønsket). mvh Tøndemageren (diskussion) 6. nov 2018, 21:20 (CET)