Skabelondiskussion:Infoboks album

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvad med cover? isakk 30. maj 2007, 22:56 (CEST)

Er som regel (hvis ikke altid) beskyttet af ophavsret, som så meget andet. Desværre.. --Hockeyindustrien 30. maj 2007, 22:58 (CEST)
Går det ikke under fair use? Eller er det kun i USA? http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Albums#Album_cover (skrev isakk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Right, okay: http://da.wikipedia.org/wiki/Fair_use - er der ikke noget man kan gøre? Det kan såvidt jeg kan se kun gavne kunsterne. (skrev isakk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Script til oversættelse[redigér wikikode]

Til det lidt trivielle arbejde med at oversætte parametrene på denne skabelon, har jeg lavet dette script, hvis brug forhåbentlig forklarer sig selv. Sørg dog for at holde øje med resultatet, da jeg ikke skal udelukke, at den kan lave noget underligt. :) Det kan sikkert i øvrigt let generaliseres til andre skabeloner. --Pred (diskussion) 9. feb 2009, 22:06 (CET)

Centrering[redigér wikikode]

"<Kunstner>-kronologi" er centreret på skrivebordsvisningen - men ikke mobil, kan ikke se hvorfor, nogen som kunne rette det? På forhånd tak. TherasTaneel (diskussion) 8. jul 2016, 19:48 (CEST)

Total omskrivning[redigér wikikode]

Jeg har dd. omskrevet infoboksen så den nu gør brug af {{Infoboks}}. Det ser umiddelbart ud til at fungere, men hvis noget er gået i stykker så sig lige til. Layoutet i Kronologi-sektionen er dermed kommet til at se anderledes ud - det skyldes at det (så vidt jeg kunne se) ikke er muligt at sætte individuelle felter til at anvende 33% af infoboksen, sådan som den gamle gjorde. Der kan sandsynligvis bruges et smart hack til at komme rundt om denne forhindring, men indtil da mener jeg at den nye løsning også er intuitiv nok... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 15. jul 2016, 21:48 (CEST)

Dejlig - den lå i toppen i brug blandt infobokse, som ikke brugte Skabelon:Infoboks. --Steen Th (diskussion) 15. jul 2016, 22:05 (CEST)
@Steenth:, har du et link til den liste et sted? Jeg vil gerne hjælpe til med konverteringen --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 16. jul 2016, 08:04 (CEST)
@Metalindustrien, PHansen: Den har ligget på min computer et stykke tid. Men her er først skud: Bruger:Steenth/lister/infoboks ikke konverteret. Men jeg har endnu ikke arbejdet listen igennem. For nogle af dem på listen er hjælpeskabeloner eller andet. --Steen Th (diskussion) 16. jul 2016, 08:44 (CEST)