Skabelondiskussion:Infoboks bebyggelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne skabelon ligner {{Infoboks by}} til forveklsling, blot med lidt færre parametre. Jeg kan ikke se noget formål med den, da den tilsyneladende ikke kan noget som {{Infoboks by}} ikke kan. Jeg foreslår derfor at den erstattes med en omdirigering til Infoboks by som netop er blevet repareret så den i modsætning til denne skabelon virker ved mobilvisning, jf. diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden/infobokse på mobile enheder. Kartebolle (diskussion) 21. jul 2014, 10:47 (CEST)

Jeg er ikke modstander, men heller ikke tilhænger af forslaget. Formålet med infoboksen var at lave en infoboks der må bruges til alle slags bebyggelser på samme måde som man kan det på engelsk wikipedia. Infoboks by er målrettet byer, og infoboks bydel er målrettet bydele. Jeg støtter derfor, at der laves en samlet infoboks til alle slags bebyggelser, men forudsætningen er at den er egnet til det. Det kunne fx være at infoboks by flyttes til infoboks bebyggelse. --Patchfinder (diskussion) 21. jul 2014, 11:02 (CEST)
Eftersom {{Infoboks by}} kan alt det som {{Infoboks bebyggelse}} kan (og mere til), må den være mindst lige så velegnet til alle former for bebyggelser som {{Infoboks bebyggelse}} er. Og jeg kan på ingen måde se nogen pointe i at have næsten ens skabeloner som skal vedligeholdes hver for sig, når de uden problemer kan samskrives til én og derved spare en masse vedligeholdelse. Da {{Infoboks bebyggelse}} har et konkret problem i øjeblikket (at den ikke virker ved mobilvisning pga. brugen af stilklassen hiddenStructure) agter jeg reparere den ved at omdirigere den til {{Infoboks by}}. Det vil samtidig forøge funktionaliteten og nedsætte mængden af skabelonvedligeholdelse fremover. Hvis nogen virkelig kan se et problem med dette, bedes de snarest komme med gode argumenter for en alternativ reparation af denne i øjeblikket ikke-virkende skabelon. Mvh. Kartebolle (diskussion) 23. jul 2014, 08:43 (CEST)
Og fordi at den ikke virker som den skal pt. giver jeg dig grønt lys til det. Men jeg ved ikke om du fangede min pointe med at der var flere lignende infobokse, hvorfor jeg gerne vil have en generel, der er fx også en {{Infoboks bydel}}, der heller ikke virker korrekt. --Patchfinder (diskussion) 23. jul 2014, 14:57 (CEST)
{{Infoboks bydel}} har en markant anderledes opbygning end {{Infoboks by}} og {{Infoboks bebyggelse}} (andre oplysninger og felter, samt anden brug og placering af billeder mv.), så jeg ser ikke noget potentiale for samskrivning her. Kan du give et eksempel hvor den ikke virker korrekt, så vil se om jeg kan rette det. Mvh. Kartebolle (diskussion) 23. jul 2014, 15:20 (CEST)
Det er rigtigt og den virker tilsyneladende også som den skal. Jeg er ikke helt tilfreds med {{Infoboks by}} [1], koordinaterne burde kunne være på en linje. --Patchfinder (diskussion) 23. jul 2014, 17:43 (CEST)
De fylder for meget fordi koordinaterne står 2 gange ved mobilvisning. Jeg har anmodet om administratorassistance for at få det rettet, da det krævet ændring af standardstilarket for mobilvisning. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2014, 07:46 (CEST)
Jeg har udført ændring i Mobile.css - men har ikke set det virke endnu. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2014, 12:04 (CEST)