Skabelondiskussion:Infoboks bog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Mangler oprydning[redigér wikikode]

Kunne en der har styr på det, ikke rette infoboksen så den ikke producere en masse whitespace, når parametrene ikke er udfyldt. TherasTaneel (diskussion) 5. mar 2015, 20:39 (CET)

Eksempel af Alice i Eventyrland i mobilvisning, jeg har forsøgt at ændre den et par gange - men lige meget hvad jeg forsøger på, bliver der ved med at være whitespace, og i den version jeg forsøger på, giver parameteret oclc en ekstra linje med |#if oclc, før nummeret. TherasTaneel (diskussion) 16. mar 2015, 23:47 (CET)
Jeg har lavet en indledende opsætning af en mulig afløser Skabelon:Infoboks bog2 - Se dog Skabelondiskussion:Infoboks bog2. -- Mvh PHansen (diskussion) 18. mar 2015, 13:00 (CET)
[ En måned senere ] :
En test af https://da.m.wikipedia.org/wiki/Alice_i_Eventyrland på almindelig computer efter denne redigering:
https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Alice_i_Eventyrland&diff=8107899&oldid=7854585
22. april 2015 10:32 Alice i Eventyrland‎ (forskel | historik) . . (+25)‎ . . PHansen (diskussion | bidrag) (..afprøver Skabelon:Infoboks bog2 ; hjælper det på whitespaces ved mobilvisning ? ; Se Skabelondiskussion:Infoboks bog)
kunne tyde på at det hjalp med fjernelse af whitespaces ved parametre der ikke er udfyldt.
Hvis der ikke dukker flere problemer op andre steder, kunne koden fra {{Infoboks bog2}} indsættes i denne {{Infoboks bog}}.
-- Mvh PHansen (diskussion) 22. apr 2015, 10:42 (CEST)
Jeg har netop indsat koden fra {{Infoboks bog2}}, men har måttet fjerne kursiv i titler, da de giver den velkendte apostrof.
Der er nu en side til rapportering af problemer med mobilvisning : Hjælp-diskussion:Mobilvisning.
-- Mvh PHansen (diskussion) 24. apr 2015, 11:37 (CEST)

ISBN[redigér wikikode]

Det ville være dejligt, hvis ISBN-parametren gav et link til bogsøgesiden (lige som når man skriver ISBN 1234567890).--Palnatoke (diskussion) 16. jul 2015, 11:35 (CEST)

Sprog/Land[redigér wikikode]

Jeg har et spørgsmål, jeg har lige opdateret artiklen om Populærmusik fra Vittula men var i tvivl om hvad der skulle stå i sprog feltet på infoboksen? Det er en Svensk bog som er udkommet på dansk så jeg har sat sprog dansk selv om den originalt var på svensk. I eksemplet med Alice i Eventyrland er land og sprog begge engelsk. Men nogen gange er der jo forskel på oversættelser, forskellige navne på karakter på forskellige sprog, og derfor giver det vil mening at sige at denne artikel hander om den danske udgave af en svensk bog. Eller hvilken info skal sprog feltet give? --Johan Hilge Thygesen (diskussion) 15. aug 2015, 17:36 (CEST)

Jeg tror at meningen var, at parameteret |udgivet_dk skal angive når en bog er udgivet på dansk, |sprog = hvilket originalsprog det er og artiklen i øvrigt skal omhandle den danske version, hvis den findes. Men som du siger, da det ikke er præciseret kan man komme i tvivl. TherasTaneel (diskussion) 16. aug 2015, 06:35 (CEST)
Hvis artiklen handler om den danske udgave af bogen, får det konsekvenser for interwiki. Det giver nok mere mening at lade artiklen handle om bogen på alle de sprog, den er udkommet på. --Palnatoke (diskussion) 16. aug 2015, 11:58 (CEST)
Det gir helt sikkert mening at der ikke skal være flere wikipedia artikler om den samme bog på forskellige sprog, når nu jeg tænker over det og derfor må det være original sproget der tæller. Jeg har rettet sprog til svensk for Populærmusik fra Vittula. Det der fik mig til at tænke over det til at starte med var at sprog og land sjældent ville være forskelligt og at den ene af de to derfor ville være overflødig, men med eftertanke bliver der i mange steder så som Canada udgivet bøger på flere sprog (fransk og engelsk). --Johan Hilge Thygesen (diskussion) 16. aug 2015, 13:48 (CEST) .
Med den danske udgave, mente jeg nu nærmere at figurernes og de danske stednavne benyttes hvis de er anderledes, akkurat som det gøres nu - f.eks. i Harry Potter-serien, hvilket ikke giver nogen interwiki-forskelle. TherasTaneel (diskussion) 16. aug 2015, 16:11 (CEST)
Ja det gir også god mening Johan Hilge Thygesen (diskussion) 16. aug 2015, 19:27 (CEST)