Skabelondiskussion:Infoboks filminstruktør

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Mangler oprydning[redigér wikikode]

Skabelonen har et ekstra kolon et sted når man benytter mobilvisning, se f.eks. her. TherasTaneel (diskussion) 22. apr 2015, 05:59 (CEST)

Til Bruger:TherasTaneel : Jeg har udkommenteret linjen med "hiddenStructure{{{partnertype|}}}", og det ser ud til at virke. Jeg kan ikke overskue om det har kedelige følgevirkninger; det må du rapportere om hvis du ser det. -- Mvh PHansen (diskussion) 23. apr 2015, 09:53 (CEST)


Generel bemærkning til problemet

Ved mobilvisning kan der optræde et ekstra kolon på ellers tom linje. Ved Lars von Trier er det mellem parametrene 'Aktive år' og 'Ægtefælle(r)'. Det stammer muligvis fra kodestumpen

|- class="hiddenStructure{{{partnertype|}}}"
| '''{{{partnertype}}}:'''
| {{{partner}}}
|-

fordi mobilvisning har det svært med konstruktionen 'hiddenStructure'. - Se Landsbybrønden : "infobokse på mobile enheder" hvor problemet er beskrevet.

Jeg har udkommenteret kodestumpen med det 'hiddenStructure'. Infobokse med konstruktionen 'hiddenStructure' bør måske lægges om og bygges op med {{Infoboks-en}} som forsøgt med {{Infoboks bog2}} og {{Infoboks sejlbåd}}.
-- Mvh PHansen (diskussion) 23. apr 2015, 09:53 (CEST)

Jeg har foretaget ombygning af skabelonen, så den bruger {{Infoboks}}. Der kan godt være nogle style-ting, som kunne justeres. Men data bliver vist. --Steen Th (diskussion) 19. maj 2015, 09:05 (CEST)

Parameteret "fulde navn" vises ikke i artiklerne. TherasTaneel (diskussion) 19. aug 2015, 19:13 (CEST)