Skabelondiskussion:Infoboks land i olympiske lege

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flagstørrelse og proportioner?[rediger kildetekst]

Er der en grund til at flaget har proportionerne 2:3 og i øvrigt en fast (og stor) størrelse? --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2014, 13:50 (CET)

Oprydning ved konvering til infoboks[rediger kildetekst]

Jeg er igang med at konvertere til at bruge

og tjekker alle parametre inden den sættes i drift. Til det har jeg fundet følgende parametre, som kun bliver brugt få gange:

Hvis ingen har indvendinger til det, så fjerner jeg parametrene i den nye udgave og retter skabelonerne til. --Steen Th (diskussion) 22. aug 2017, 21:14 (CEST)

Problemer med visse landes flag[rediger kildetekst]

Infoboksen tager ikke hensyn til, om et landenavn slutter med s, så derfor laves der forkerte henvisninger til nogle flagartikler; se f.eks. Mauritius ved OL, hvor der henvises til Mauritiuss flag i stedet for Mauritius' flag.

Problemet kan selvfølgelig løses ved at lave (forkerte) omdirigeringer fra udgaven med dobbelt-s, men det var bedre, hvis infoboksen lavede henvisningerne rigtigt; og jeg kan ikke selv lige gennemskue, hvordan det ændres. Mvh. SorenRK (diskussion) 25. jan 2020, 18:03 (CET)

@SorenRK: Der er en parameter flagtitel, som jeg har indsat i {{Infoboks olympiske lege Mauritius}}. Det er en godt metode til at ordne det. --Steen Th (diskussion) 25. jan 2020, 18:17 (CET)
Tak for hurtig reaktion. Det er jo en lille ting, men ikke desto mindre godt, at det er ordnet. Mvh. SorenRK (diskussion) 25. jan 2020, 18:26 (CET)
@SorenRK: Jeg har rettet scriptet, som danne nøgler til rapporten: Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert/A-Z, så den slags kan fanges. --Steen Th (diskussion) 25. jan 2020, 21:47 (CET)