Skabelondiskussion:Infoboks vejr

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stock post message.svg Huskeliste for Skabelon:Infoboks vejr: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Denne skabelon bør udvides, så den har mulighed for at angive de samme værdier som den tilsvarende engelske: Middeltemperatur, # soldage, #snedage, årlige gennemsnit etc. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. sep 2015, 08:28 (CEST)

Yes check.svg Gjort


formatnum-fejl[redigér wikikode]

Denne skabelon ser ud til at være skyld i hovedparten af placeringerne af artikler i Kategori:Pages with non-numeric formatnum arguments. (Kategori-siden er ikke oprettet, men Bruger:Weblars har oprettet kategorien Kategori:Sider med ikke-numeriske argumenter i parserfunktionen formatnum som jeg formoder er tænkt som et nyt navn for denne sporingskategori.) Skabelonen bør opdateres. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. sep 2020, 01:51 (CEST)

Ja, af de 30 sider i sporingskategorien (som jeg kan se, du har fået givet dansk navn på translatewiki.net, hvilket nok slår igennem om højst et par uger) er der lige nu 19 sider, der bruger denne skabelon, f.eks. Istanbul, hvor der i øvrigt er ulæselig sort tekst på mørkeblå baggrund. Jeg vil prøve at opdatere skabelonen som du siger.--Weblars (diskussion) 28. sep 2020, 11:32 (CEST)
Nu er jeg næsten færdig med en dansk version af den engelske i Skabelon:Infoboks vejr/sandkasse, men den virker lige nu kun med danske parameternavne eller med parameteren "metric first = Y" indsat, se Bruger:Weblars/sandkasse3. I tabellen byttes om på Celcius og Fahrenheit, hvis "metric first udelades".--Weblars (diskussion) 3. okt 2020, 11:25 (CEST)
Skabelonen er nu rettet, så problemet med ombytning er løst. Desuden er Kategori:Sider med ikke-numeriske argumenter i parserfunktionen formatnum nu i brug med i øjeblikket 19 sider, men ingen artikler iblandt, så problemet med formatnum: er også løst. Jeg vil ikke gøre mere nu.--Weblars (diskussion) 20. okt 2020, 21:53 (CEST)
Super! --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. okt 2020, 22:54 (CEST)