Skabelondiskussion:Kortpositioner Ukraine

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Donetsk og Luhansk[rediger kildetekst]

Størstedelen af Donetsk oblast og Luhansk oblast er ikke under Kijev-regeringens kontrol, og kommer det næppe igen, hvilket kortet bør afspejle. --Madglad (diskussion) 14. jul 2016, 20:27 (CEST)

De kort, du antyder, vi skal have, findes ikke på en eneste wiki. Dvs. vi skal producere dem selv, og eftersom "frontlinjen" vist ikke ligger fast, bliver det sikkert et problem. Der ud over, er jeg sikker på det bliver vanskeligt at finde flertal for et nyt Ukrainekort på da wiki efter den lange diskussion om Ruslands grænser. På Diskussion:Izborsk er jeg involveret i en endnu mere tåbelig diskussion. Du gætter rigtigt, også der med Rmir2. Så jeg orker ikke at kæmpe for produktionen af et nyt/nye Ukrainekort. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jul 2016, 23:40 (CEST)
Situation i Donbass-området er vist ret stabil. Forskellen på Donbass og Krim, er at områderne ikke har søgt optagelse i Rusland. Situationen her kan dog ikke rigtigt sammenlignes med enmandskrigen for at genetablere Estlands 1920-grænser. Det bedste kort Wikipedia har er vel det, der bruges i Krigen i Donbass (denne kunne godt trænge til en kærlig hånd i øvrigt). Så du har nok ret i, at det vil kræve en kort-ekspert. --Madglad (diskussion) 16. jul 2016, 00:03 (CEST)
Vi snakker ikke blot om ét kort. Der skal være et kort samlet over Ukraine, samt ét for hver oblast. Så længe ru wiki eller en wiki ikke anvender dem, bliver det helt sikkert vanskeligt at få dem accepteret her på da wiki. En anden mulighed er at sætte kortet fra Krigen i Donbass ind i artiklerne om Donetsk oblast og Luhansk oblast, som et ekstra kort. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jul 2016, 00:31 (CEST)
Ja, det vil da være oplagt at genanvende kortet til de artikler. Jeg synes dårligt man kan kalde situationen i området for stabiliseret, men i hvert fald tilsyneladende fastlåst. Det kunne være rart at få de artikler gjort "færdige" på et tidspunkt. --Madglad (diskussion) 16. jul 2016, 00:49 (CEST)