Skabelondiskussion:Maskinoversættelse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletteforslag.[rediger kildetekst]

Denne skabelons område er dækket af Dåsedansk:{{Dåsedansk}}. --Med venlig hilsen Necessary Evil 29. jun 2009, 17:35 (CEST)

Skulle vi så ikke lade {{Dåsedansk}} redirecte hertil? Dåsedansk er et sjovt slangudtryk, som næppe forstås af alle. --Palnatoke 29. jun 2009, 22:16 (CEST)
Enig med Palnatoke, da jeg flere gange har troet at det var "maskinoversættelse" skabelonen hed, og måtte søge rundt omkring, før jeg endelig fandt ud af at det var "dåsedansk". - Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. jun 2009, 22:52 (CEST)
Jeg synes faktisk at teksten i dåseskabelonen er bedre... Men i øvrigt er jeg tilhænger af at slettediskussioner sker på WP:SDBS. --MGA73 29. jun 2009, 23:32 (CEST)
Enig i at Maskinoversættelse er det bedste navn; Iøvrigt mener jeg ubearbejdet maskinoversættelse bør slettes straks, og hvis der ikke er stemning for det, så højst får lov til at stå i 1 døgn. - Nico 29. jun 2009, 23:40 (CEST)
Jeg mener sådan set bare det er at hælde indholdet fra {{Dåsedansk}} over i denne skabelon og så redirecte as pr. Palnatoke. Jeg oprettede den fordi jeg ikke kendte til dåsedansk-skabelonen, som dels ikke optrådte på WP:SK/G (det gør den så nu) og dels har et - i min optik - mærkeligt og unaturligt navn (jeg har aldrig hørt udtrykket dåsedansk). Med hensyn til maskinoversættelser, mener jeg såmænd godt de kan få lov til at stå i et stykke tid. Dels fordi maskinoversatte sider, danner et bedre grundlag for videre udvikling af siden, dels fordi det er bedre end ingenting, når blot læserne bliver gjort opmærksom på (via skabelonen) at det er maskinoversat. --hebster 30. jun 2009, 09:05 (CEST)
Ok - det behøver vi vist ikke bruge meget mere tid på at diskutere. Jeg har nu flyttet dåsedansk til maskinoversættelse. Jeg lod den gamel Skabelondiskussion:Dåsedansk være hvor den var. Så er det bare at rette videre i skabelonen indtil I er tilfredse :-) (Skrev MGA73 (diskussion • bidrag) 30. jun 2009, 10:00. Husk at signere dine indlæg.)

Blødere skabelon[rediger kildetekst]

Findes, der en "blødere" skabelon, hvor den der anmodes om en opstramning af sproget uden at true med sletning? Jeg støder en gang imellem på artikler, hvor en opstramning kunne være nødvendigt, men en trussel om sletning er for voldsom. --Santac (diskussion) 8. jan. 2022, 09:57 (CET)[svar]

Santac Jeg tænker at man kan bruge {{Oprydning}}. Evt. kan den opdateres til også at nævne sprog/stavefejl mv. --MGA73 (diskussion) 8. jan. 2022, 15:04 (CET)[svar]
Tak. Det giver god mening. --Santac (diskussion) 8. jan. 2022, 16:15 (CET)[svar]