Skabelondiskussion:Navboks

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan det passe der er en fejl i skabelonens kode, så den kun fungerer med fejl når der er æøå-bogstaver er indblandet? Det udarter sig så kollaps-funktionen ikke virker.

--Hans Peter 7. nov 2009, 23:49 (CET)

Prøv at lave et eksempel i den almindelige sandkasse eller i Bruger:Ribe/Sandkasse. Så kan vi se, hvad problemet er. --Sir48 (Thyge) 8. nov 2009, 00:27 (CET)

Eksempel : Danske herreder

Beskyttelse?[rediger kildetekst]

Hvorfor er denne skabelon kun semibeskyttede, når de andre på top 10 alle er fuldt skrivebeskyttede? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. nov 2013, 17:37 (CET)

Lua-baseret Navboks og ændring af parameternavne[rediger kildetekst]

Jeg arbejder på nye udgaver af en række skabeloner, hvor jeg gerne vil bruge lua-moduler i stedet. Men jeg er løbet ind i det problem, at der bruges bindestreg i parameternavn til skabelon Navboks. Det kan lua ikke håndtere som egenskab til det objektet, som håndtere argumenterne til modulet. (Jeg har ikke fundet en metode til at omgå det) Jeg vil ændre bindestreg ('-') til understreg ('_') - det passer bedre hvad programmeringssprog håndterer.

Men uanset det, kunne det være rart at få det konverteret. Jeg har lavet en prøvekørsel med ændring af parameternavn og 518 skabeloner er berørt. Dvs det kan ordnes inden for en time. Mit forslag til plan er:

  • Ændre den nuværende skabelon som første trin og konvertere skabeloner derefter, som er berørt af ændringen af parameternavne
  • I et senere trin omlægges til lua-modul, så det ikke sker samtidig.

Der skal være en opsamling af nye/ændret skabeloner efter et databasedump. Så første trin bør være lige før et databasedump. Og den synlig ændring vil lidt style og dem som har billede i venstre side. Så indhold vil blive vist korrekt i overgangsperioden.

Udkast til den nye skabelon er {{Navboks/sandkasse}} og dens modul Modul:Navboks/sandkasse - der er testcases.

Jeg er ved at skrive landsbybrøndindlæg med de ændringer, jeg er i gang med og jeg vil henvise til denne side for det, som er specifikke for denne skabelon. --Steen Th (diskussion) 24. maj 2015, 12:18 (CEST)[svar]

Ændret til Lua-baseret Navboks[rediger kildetekst]

Jeg har i aften ændret Skabelon:Navboks til at bruge et lua-modul. Jeg har et eksempel hvor det går galt med visning. Det kigger jeg på. --Steen Th (diskussion) 23. okt 2015, 21:35 (CEST)

Så jeg har tjekket, hvor der er et visningsproblem. Det er kun med Google Chrome, hvor der bruges parameter billede_venstre og uden gruppe-parameter. Jeg kan se, at problemet også findes på enwiki...
Navbokse med billede_venstre uden gruppe-parameter
Hvis i har et løsningsforslag - så sig til. --Steen Th (diskussion) 24. okt 2015, 15:36 (CEST)

Opdatering af Modul:Navboks 2024[rediger kildetekst]

Jeg har hentet det nyeste udgave af Modul:Navboks fra enwiki, så vi kan få alle de gode ændringer med, som er kommet siden 2015. Det nye er at der er kommer en side til konfiguration: Modul:Navboks/configuration og at stil-opsætningen er i Modul:Navboks/styles.css. Det medfører på sigt, at brug af class navbox på sigt fra MediaWiki:Common.css. Anledningen er Skabelondiskussion:Hlist#Brug af TemplateStyles og videre planer, hvor Skabelon:Hlist opdateres, hvor dens stil-opsætning også flyttes til egen side. Jeg er igang med teste og jeg finde løbende fejl, som skal rettes. Så jeg endnu ikke klar til sætte den nye version i drift. Steen Th (diskussion) 15. apr. 2024, 09:09 (CEST)[svar]