Skabelondiskussion:Russiske byer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes ikke den her skabelon er særligt praktisk, den passer ikke ind i et ordentligt layout hvis Infoboks by er indsat se evt. Velikij Novgorod. Jeg mener den bør udfases, og erstattes af skabeloner for samtlige oblaster/okruger/republikker og krajer som eksempelvis {{Byer i Dagestan}}.

Det er helt urimeligt at tro at vi kan indsætte bare de vigtigste byer i Rusland i denne skabelon. I følge en:wiki er der "1,108 cities and towns in Russia". Nu er der vist ingen kriterier for byerne, se fx. at Kronstadt, en mindre by nær Sankt Petersborg med 43.005 indbyggere er listet mens byen Samara, hovedstad i Samara oblast med 1.164.685 indbyggere ikke står i skabelonen.

Vi kan evt. samtidigt oprette en skabelon tilsvarende den engelskeTemplate:Russian republics capitals. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2013, 11:41 (CEST)

Jeg vil gerne støtte forslaget om at afvikle (slette) skabelonen og erstatte den med en {{Byer i Dagestan}}-variant. Derimod synes jeg ikke, at en skabelon med russiske områders hovedbyer har noget fornuftigt formål. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 27. jul 2013, 11:52 (CEST)
Helt enig, slet bare. Evt. kan nogle lave en topliste over de de største byer i Rusland på et senere tidspunkt, på samme måde som vi har for de danske. --Patchfinder (diskussion) 27. jul 2013, 18:57 (CEST)

Hvis der ikke kommer indsigelser de nærmeste par dage, sætter jeg slet på, og fjerner de får "indlejringer", der måtte være i artiklerne. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2013, 19:07 (CEST)

Nej sorry, det gider jeg ikke at vente på, skabelonen anvendes kun i Rostov ved Don og Velikij Novgorod, den ryger nu, hvis der er indsigelser senere, kan den jo bare gendannes! mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2013, 19:10 (CEST)