Skabelondiskussion:Seksuel orientering

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ændringer[rediger kildetekst]

Den er lavet efter den her som forbillede, hvor emnerne i Skabelon:Kærlighed ikke helt når kommer hen. Nogen der har forslag til ændringer og/eller tilføjelser? Hader at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang :P ps. Husk: Sex sælger. pps. egentlig underligt der ikke er en portal? TherasTaneel (diskussion) 8. jul 2013, 08:53 (CEST)

Prøv med et design til placering i bunden af artiklen i stedet. Højre-designet kommer let til at kollidere med infobokse. --Palnatoke (diskussion) 8. jul 2013, 08:57 (CEST)
Sådan? TherasTaneel (diskussion) 8. jul 2013, 09:24 (CEST)
Ja, den slags. --Palnatoke (diskussion) 8. jul 2013, 09:32 (CEST)
Erm,...er der regler for hvordan skabeloner implementeres? Ellers var min plan at sætte den på engang i aften, så folk kunne komme med input før den bliver taget i brug. TherasTaneel (diskussion) 8. jul 2013, 09:38 (CEST)
Generelt sætter man dem bare på de artikler, som de linker til, og rydder op i et evt "Se også"-afsnit. Det plejer at fungere fint. --Palnatoke (diskussion) 8. jul 2013, 09:49 (CEST)

Skal Andro- og gynofili skrives "Andro- og gyoseksuel" i skabelonen eller ville det skabe forvirring? det sidst nævnte er vel det nyeste, men ved ikke hvor meget det er brugt. TherasTaneel (diskussion) 22. aug 2013, 23:41 (CEST)

Desuden; har transgender flere betydninger på dansk, for ellers må det hedde en transperson, eller måske transseksuel, alt efter hvor lystig man har lyst til at være. TherasTaneel (diskussion) 22. aug 2013, 23:49 (CEST)

Ny gruppe: Kønsidentitet[rediger kildetekst]

Jeg har tilføjet en ny gruppe og rettet i overskriften for at klargøre adskillelsen mellem seksualitet og kønsidentitet. Bemærk i øvrigt, at transkønnethed, transseksualitet og interkønnethed/intersex er hverken seksuelle orienteringer eller kønsidentiteter. De første to er relaterede til kønsidentitet, mens intersex blot er en betegnelse for folk med aktuelt eller forhenværende tvetydigt udseende kønsorganer. Jeg anbefaler LGBT Danmarks ordbog. Den er ikke perfekt, men har mange gode bud på definitioner af begreber relateret til køn og seksualitet. - MellowMurmur (diskussion | bidrag) 30. dec 2014, 10:41 (CET)