Brugerdiskussion:MellowMurmur

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, MellowMurmur! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 29. dec 2014, 16:39 (CET)

Stop hand nuvola orange.svgHej MellowMurmur. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Rmir2 (diskussion) 17. feb 2017, 13:48 (CET)

Navngivning[rediger kildetekst]

Hej, så du rettede et link fra transgender til transkønnet, hvis det er den gængse danske betegnelse, så er der flere steder hvor det kan rettes, se evt. her; Speciel:Hvad linker hertil/Transgender. TherasTaneel (diskussion) 29. dec 2014, 19:22 (CET)

Tak for tippet! Det er et yderst nyttigt værktøj. - MellowMurmur (diskussion | bidrag) 29. dec 2014, 20:02 (CET)
Ja, velbekomme :) TherasTaneel (diskussion) 29. dec 2014, 20:37 (CET)

Artikler skal have en kategori[rediger kildetekst]

... så når du fjerne en og ikke kommer en anden, så kommer den gamle tilbage igen.. Det skjulte kategorier tæller ikke - den er kun til administrativ brug. Det kan være at der mangler nogle kategorier, som burde oprettes. --Steen Th (diskussion) 7. mar 2015, 16:40 (CET)

Jenner[rediger kildetekst]

Hej!

Jeg er ved at omskrive Caitlyn Jenner. Du må gerne kaste et blik på den og rette til. --Palnatoke (diskussion) 1. jun 2015, 19:54 (CEST)

Tak for bemærkningen. Jeg kan se, at der allerede er blevet udskiftet nogle kønnede ord i artiklen, men jeg finkæmmede den lige, og satser på, at den næste, der finkæmmer den får de sidste ord med. Jeg har også indsat en bemærkning om, hvornår hun sprang ud og tog navneskift i stedet for bemærkningen om genitalrekonstruktiv kirurgi, da jeg synes det er mere sladder end relevant Wikipedia-materiale at gå i detaljer med kendte personers kønsorganer. - MellowMurmur (diskussion | bidrag) 8. jun 2015, 13:32 (CEST)

Kommenter[rediger kildetekst]

Vil du gerne kommenter på Diskussion:Transkønnethed#Omkring kønsbestemmelse i stedet for at fjerne min redigering hele tiden. Det føre bare til en redigeringskrig. Lige pt. er der konsensus omkring at det skal hede "havde ved fødslen" og ikke "tildelt". --SimmeD (diskussion, bidrag) 17. feb 2017, 12:09 (CET)

Der er ikke konsensus, og det burde du vide, fordi både jeg og Palnatoke har rullet dine ændringer tilbage. Se venligst kilderne, der bakker op om formuleringen, som allerede er angivet i teksten, inden du har fjernet den, og hold din personlige holdning uden for det her. Jeg synes du skal lade være med at redigere så krigerisk i et område, du ikke har specialiseret forstand på. - MellowMurmur (diskussion | bidrag) 17. feb 2017, 12:17 (CET)
På diskussionen er der konsensus. Der var også derfor jeg ikke gjorde noget i en del dage for at få jeres bidrag i diskussionen. --SimmeD (diskussion, bidrag) 17. feb 2017, 12:19 (CET)
Jeg må meget beklage, at jeg har vigtigere ting at tage mig til at svare med det samme på en diskussion om at lave ændringer på noget, der har stået i årevis. Såsom at rådgive parlamentariske sundhedsordførere, AIDS Fondet, Copenhagen Pride og Amnesty på det her område. Jeg synes det havde været passende og høfligt, om I havde ventet lidt længere end 5 dage. - MellowMurmur (diskussion | bidrag) 17. feb 2017, 12:34 (CET)