Skabelondiskussion:Store tal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Renses og indskrives[rediger kildetekst]

Jeg foreslår at listen renses for ikke-anvendte tal og indskrives i Store tal, som er eneste artikel, der anvender "skabelonen". --Madglad (diskussion) 19. maj 2017, 10:00 (CEST)Svar[svar]

Hvad mener du med ikke-anvendte tal? Derudover er det tilsyneladende et ønske om at få en bestemt formatering på artiklen, der har afstedkommet skabelonen. Lidt detektivarbejde viser, at det er sket i 2011 hvor en hvis @Palnatoke: flyttede tabellen ud af artiklen. Så vidt jeg kan se, kan det godt lade sig gøre at floate tabellen uden at lægge den i en skabelon, så jeg vil gerne høre om der ligger andre overvejelser bag. --NisJørgensen (diskussion) 5. jan 2018, 17:05 (CET)
Det var, hvis jeg husker ret, mest af alt irritation over at tabellen fyldte så meget i redigeringsvinduet, der fik mig til at oprette skabelonen. Der er siden sket en del, så den kan sikkert sagtens undværes. Hvad de "ikke-anvendte tal" angår, så har Madglad da en pointe i at en del af de store tal næsten kun bruges i opremsninger af store tal, snarere end til at tælle med. Jeg tvivler bare på at det lader sig gøre at lægge et fornuftigt snit mellem "ikke-anvendte tal" og "næsten-ikke-anvendte tal". --Palnatoke (diskussion) 6. jan 2018, 11:18 (CET)
Jeg mener (til min egen overraskelse) ikke at "anvendelse" har noget med artiklen at gøre ... navnene på hovedparten af tallene over 10^9 er uden praktisk betydning, UDOVER i diskussioner om store tal, og hvad man kan og bør kalde dem. NisJørgensen (diskussion) 6. jan 2018, 20:05 (CET)