Skabelondiskussion:Ukategoriseret

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sær opførsel[rediger kildetekst]

Se her, skabelonen lægger sig oven på en anden skabelon, måske noget CSS-knas? --Morten LJ 17. jun 2007, 17:27 (CEST)

Bruger:Hockeyindustrien har fikset det. --Morten LJ 17. jun 2007, 17:32 (CEST)

Tilføjelse?[rediger kildetekst]

Hvad med at tilføje lidt hjælp? fx

"Du kan tilføje kategorier ved at indsætte [[Kategori:Navn på kategorien]] nederst (men før iw). Hvis det er svært at finde den rette kategori til en artikel, så overvej om emnet kan/bør sammenskrives med en anden artikel eller om emnet har notabilitet."

Eller ved alle det? --MGA73 6. maj 2009, 23:11 (CEST)[svar]

Størrelsen[rediger kildetekst]

Kunne man ikke lave denne skabelon om, så den får samme størrelse som Skabelon:Kilder? Manglende kategori(er) er trods alt knap så vigtigt som manglende kilder, plus at manglende kategorier mest er henvendt til skribenterne, mens manglende kilder også er en advarsel til læserne.
- Sarrus (db) d. 25. mar. 2024, 08:39 (CET)[svar]

@Sarrus Jeg vil gerne gå den modsatte med med {{Kilder}}. Det medfører faktisk at jeg tit overset, at skabelonen er der. Og der i sandkasse en version, som bruger {{Ambox}}.
På denne skabelon, så vil jeg gerne beholde designet. Det er mest på skabeloner, at den bruges. Og det er ikke det sted, hvor de fleste brugere kigger. Og når den er på artikler, så vare det ikke længe før artiklerne har fået nogle kategorier på. Så det i dette tilfælge et mindre problem. Steen Th (diskussion) 25. mar. 2024, 10:29 (CET)[svar]
@Steenth: Denne skabelon bliver sandelig også brugt på artikler. Se bare Kategori:Kategori mangler. Lige nu er der kun tre artikler, men andre gange er der over 10-15 stykker.
- Sarrus (db) d. 25. mar. 2024, 19:30 (CET)[svar]