Skabelondiskussion:WPKvinder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der lader til at være et problem med denne skabelon: i det øjeblik, artiklen klassificeres, udvides skabelonen til at vise oplysning om artiklens klasse (som f.eks. på Diskussion:Karen Jespersen). Heri er indeholdt et link, der påstår at det peger på vurderingsskalaen, men som i virkeligheden peger på Kategori:Feminisme-artikler efter kvalitet. Det tog mig en del klik at finde vurderingsskalaen, som skabelonen påstod at hjælpe mig videre til. Men... Dels fordi jeg ikke kender tilstrækkeligt til projektet til at kunne vurdere, om det er nyttigt at linke direkte til kategorien, men især fordi jeg ikke skal træffe beslutning om slige ændringer med min søvn-sultne hjerne, vil jeg nøjes med at gøre opmærksom på problemet, og overlade det til andre at handle, dersom handling er relevant. Venlig hilsen og godnat, --Medic (Lindblad) (diskussion) 11. okt 2014, 22:53 (CEST)

Det er nok bedre at linke til skalaen - i alt fald, når teksten er som den er nu. Hvis det er bedre at linke til kategorien med kvalitets-underkategorier, skal der nok omformuleres. Jeg har valgt den lette løsning lige nu; hvis nogen ønsker den anden, kan de bare rette. :-) --Palnatoke (diskussion) 11. okt 2014, 22:59 (CEST)