Forskel mellem versioner af "Diskussion:Jakob Fuglsang"

Spring til navigation Spring til søgning
590 bytes tilføjet ,  for 11 måneder siden
→‎Doping: Svar til Vandcykel
m (En tekst som er skrevet af en person der ikke har viden og har sat sig ind i substansen i “ikke sagen”. Uvidenhed og karaktermord af en person. Må man godt det på Wikipedia?)
(→‎Doping: Svar til Vandcykel)
 
En tekst som er skrevet af en person der ikke har viden og har sat sig ind i substansen i “ikke sagen”. Uvidenhed og karaktermord af en person. Må man godt det på Wikipedia? --[[Bruger:Vandcykel|Vandcykel]] ([[Brugerdiskussion:Vandcykel|diskussion]]) 7. feb 2020, 21:16 (CET)
: Man må gerne gengive korrekt, hvad medier skriver - ja. At du bebrejder en anden bruger for ikke at have viden om et emne er i sig selv en overtrædelse af regelsættet. De kilder jeg gengiver, skriver ikke, at der blev rejst en sag. Kilderne skriver, at der har været en undersøgelse af en cykelrytter. Den undersøgelse har fundet sted. Som en hver anden cykelrytter gælder det Jakob Fuglsang, at det er nævneværdigt, at der har været en undersøgelse. --[[Bruger:Jesper Bøtker Mortensen|JBM]] ([[Brugerdiskussion:Jesper Bøtker Mortensen|diskussion]]) 7. feb 2020, 21:25 (CET)

Navigationsmenu