Uffe Holm: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Uffe Holm''' (født 13. april [[1976]]) er en [[Danmark|dansk]] [[stand-up-komiker]] født og opvokset i [[Solrød]] på Sjælland. Han har optrådt siden han var 17 år. Han har medvirket i mange forskellige tv-programmer som vært eller som gæst.
'''Uffe Holm''' (født [[13. april]] [[1976]]) er en [[Danmark|dansk]] [[stand-up-komiker]] født og opvokset i [[Solrød]] på Sjælland. Han har optrådt siden han var 17 år. Han har medvirket i mange forskellige tv-programmer som vært eller som gæst.


==Karriere==
==Karriere==

Versionen fra 3. apr. 2009, 17:28

Uffe Holm (født 13. april 1976) er en dansk stand-up-komiker født og opvokset i Solrød på Sjælland. Han har optrådt siden han var 17 år. Han har medvirket i mange forskellige tv-programmer som vært eller som gæst.

Karriere

Uffe Holm har været vært i tv-programmerne Styr på dyr, Bluff, Hul i hovedetTV3+ & Stå opKanal 5. Desuden er han tidligere radiovært på The Voice hvor han stod for morgentimerne.

Han har som gæst blandt andet medvirket i Casper og Mandrilaftalen, Det modsatte køn, Supersælgerne, Banjos likørstue, Dolph og Wulff, P.I.S., Gu' ske lov du kom, Rent fup, Hjerteflimmer og De fantastiske 5.

Desuden har han medvirket i diverse stand-up shows som Stand-up.dk og Talegaver til børn.

På scenen er en barnlig undertone et af hans kendetegn, og han har blandt andet udgivet The Uffe Holm Show og The Uffe Holm Show 2.

I april 2007 var han på en turné med sit nye show Flashback, som siden er udgivet på dvd. I foråret 2009 starter Uffe Holm sin turné med sit 4. one man comedy show i form af "The Uffe Holm Show 3", som er en afslutning på trilogien "The Uffe Holm Show".

Han blev den 19. marts 2009 fyret på The Voice som led i en større fyringsrunde på SBS Radio.

Kontrovers

Uffe Holm fremførte på DR1 i forbindelse med Humor mod AIDS en joke som senere blev politianmeldt for blasfemi. Joken omhandler Jesus, der efter at være hængt op på korset kunne onanere gennem hullerne i hånden.

Uffe Holm valgte efterfølgende at pille joken ud af sit show. Man kan se en "joke" med det, som ekstramateriale på dvd'en indeholdene The Uffe Holm Show 2.

Medvirket i følgende

Uffe Holm har været med til at lave mange ting til trods af sin unge alder. Her er de film, serier og stand-up shows fra ham (diverse tv-shows og stand-up-fester er ikke medtaget):

Privat

Han har en stor kærlighed til sin lille hund Ludvig, som er af racen shih tsu. Hunden er en af af de ting, Uffe bruger meget tid på. Desuden spiller Uffe Holm golf og poker.

Kilder

BiografiSpire
Denne biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.