Forskel mellem versioner af "Madara Uchiha"

Spring til navigation Spring til søgning
7 bytes tilføjet ,  for 10 år siden
m
WikiCleaner 0.99 - Artikel har ens noter (Fundet af WP:WPCW)
m (Fjerner version 4215364 af Steenth (diskussion) - Bot'en fejler go laver rød tekst.)
m (WikiCleaner 0.99 - Artikel har ens noter (Fundet af WP:WPCW))
}}
 
'''Madara Uchiha''' ({{ja sprog}}うちはマダラ, ''Uchiha Madara'') er en af hovedfigurerne i [[manga]]- og [[anime]]-serien [[Naruto]]. Han er medstifter af [[Konohagakure]] og [[Akatsuki]] og var engang leder af [[Uchiha-klanen]]<ref>''Naruto'' kapitel 370, side 16</ref>. Da han først bliver introduceret var det som '''Tobi''' ({{ja sprog}}: トビ), [[Deidara]]'s makker i Akatsuki<ref name="naruto_364_18">''Naruto'' kapitel 364, side 18</ref>.
 
== Baggrund ==
== Tobi ==
[[Fil:Masque Madara.svg|thumb|120px|Madara Uchiha / Tobi's maske]]
For at holde sig i Akatsuki's skygge, forklædte Madara sig som Tobi<ref>''Naruto'' kapitelname="naruto_364_18" 364, side 18</ref> og gav hemmeligt ordre til [[Pain]]. Han bærer en orange, roterende-mønstret maske, der kun har et enkelt hul til det højre øje. Da han trænede Itachi bar han en maske med et andet mønster, ned sorte flamme-mønstre på og han havde længere hår end nu. Hans hår er blevet klippet kortere, end det var ved Konoha's stiftelse, og han bærer en uniform med flere bolte og pinde, som normalt er skjult under hans Akatsuki kappe<ref>''Naruto'' kapitel 280, side 19</ref>
 
Mens han spiller karakteren Tobi, er han totalt ubekymret og fjollet om alt omkring sig, hvilket irriterer de fleste medlemmer. [[Deidara]], som mener Akatsuki skal være seriøst og roligt er ikke tilfreds med Tobi's barnlige opførelse og angriber tit og ofte Tobi på forskellige komiske måde, når han bliver for træt af ham. Tilsyneladende var Madara meget optaget af, at holde sin identitet hemmelig, da han beholder sin fjollede facade - også når der ikke er nogen omkring ham (i hvert fald i ''filler''-[[WP:Naruto#Afsnit|episoderne]]). [[Kisame]] og [[Zetsu]] ser dog Tobi som en frisk vindpust til organisationen, til deres noget kedelige liv er<ref>''Naruto'' kapitel 363, side 09</ref>. Men da hans identitet afsløres af alle (tilbageværende) i Akatsuki, smider "Tobi" sin fjollede natur og tager sig Madara's personlighed.

Navigationsmenu