Angora by Night: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 20: Linje 20:
== Spin-off ==
== Spin-off ==


I sommeren [[2010]] vises der under [[VM i fodbold 2010|VM-sæsonen]] et humoristisk indslag på [[DR1]] med titlen "3. halvleg med Krabbe & Mølby", hvor Carsten Mølby og Jan Krabbe giver hver deres bud på hvordan man får den bedste VM-oplevelse.
I sommeren [[2010]] vises der under [[VM i fodbold 2010|VM-sæsonen]] et humoristisk indslag på [[DR1]] med titlen "3. halvleg med Krabbe & Mølby", hvor Carsten Mølby og Jan Krabbe giver hver deres bud på hvordan man får den bedste VM-oplevelse. De lavede også sangen Mål og Pølser.


== Eksterne kilder/henvisninger ==
== Eksterne kilder/henvisninger ==

Versionen fra 26. jan. 2012, 15:56

Angora by Night er et dansk night talkshow satireprogram, der havde premiere den 17. september 2007 og bliver sendt på tv-kanalen DR2. Der forventes at blive vist 20 episoder gennem 10 uger, og hver udsendelse varer ca. 20 minutter.

Efterårs sæson

De medvirkende er Simon Kvamm, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard. Programmets ramme er ligesom gutternes tidligere program, Drengene fra Angora fra 2004, et tv-studie med dem selv som skiftevise studieværter. Pretzmann er vært om mandagen, Kvamm om tirsdagen og Tolsgaard om onsdagen. Hver aften får de besøg af specielle gæster som for eksempel den autodidakte bøddel Philip og hans forsøgsperson Michael eller Flemming H og hans dystre forfølger Zefyr.

Udover studiegæsterne optræder der også mærkværdige personager i forskellige indslag.

Forårs sæson

Programmet sendes kun én gang om ugen, i modsætning til efterårssæsonen, der blev sendt 4 gange om ugen. Forårssæsonen har et nyt studie - en slags hyggestue. Simon Kvamm fungerer som vært med to faste medværter, der også optrådte i løbet af efteråret, nemlig den lidt specielle type, legetøjshandleren, Carsten Mølby, der tidligere har været kendt for at kunne sluge ting, i efterårs-sæsonen, og den sky Jan Krabbe, gyserbogs-forfatteren. Der er igen en række indslag med både kendte og nye personligheder. Der er bl.a. gensyn med Stig og Palle, de to retaderede meganørder. Som noget nyt er der også musikvideoer med i programmerne, ligesom i Drengene fra Angora.

Formen i programmet er en blanding af efterårs sæsonen af Angora By Night og Drengene fra Angora.

Spin-off

I sommeren 2010 vises der under VM-sæsonen et humoristisk indslag på DR1 med titlen "3. halvleg med Krabbe & Mølby", hvor Carsten Mølby og Jan Krabbe giver hver deres bud på hvordan man får den bedste VM-oplevelse. De lavede også sangen Mål og Pølser.

Eksterne kilder/henvisninger

FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.