Youth for Understanding: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved CommonsDelinker, fjerner ændringer fra 94.191.249.176 (diskussion | bidrag)
Nøgletal og "Kilde mangler".
Linje 36: Linje 36:
}}
}}
''Youth for Understanding - Danmark'' blev stiftet i [[1961]] og er i dag en landsdækkende forening med sekretariat i [[Tommerup Stationsby]] på [[Fyn]].
''Youth for Understanding - Danmark'' blev stiftet i [[1961]] og er i dag en landsdækkende forening med sekretariat i [[Tommerup Stationsby]] på [[Fyn]].

Hvert år udveksler foreningen knap 200 danske unge til andre lande, og modtager cirka 60 udvekslingsstudenter, der bliver indplaceret hos danske [[værtsfamilie]]r{{km}}. YFU-Danmark er den danske udvekslingsorganisation, der udveksler flest udvekslingsstudenter til USA {{km}}.

Ifølge de årlige evalueringer, som [[Styrelsen for Universiteter og Internationalisering]] foretager blandt tidligere udvekslingsstudenter, er YFU-Danmark blandt de bedste udvekslingsorganisationer{{km}}.


== Links ==
== Links ==

Versionen fra 31. maj 2012, 17:54

Youth for Understanding (YFU) er en international udvekslingsorganisation. Den blev startet af bl.a. Rachel Andresen i 1951, som følge af 2. verdenskrig. Organisationen, som er non-profit og ikke er tilsluttet politiske eller religiøse bevægelser, startede med at hjælpe unge tyskere til USA, hvor de skulle være udvekslingsstuderende i et år.

Youth for Understanding - Danmark

Youth for Understanding - Danmark
Forkortelse YFU-Danmark[1] eller YFU-DK
Motto To prepare young people for their responsibilities and challenges in a changing, interdependent world
Grundlæggelse 1961 (i Danmark)
Type NGO
Juridisk status Selvejende non-profit forening[1]
Formål at fremme mellemfolkelig forståelse gennem international ungdomsudveksling og uddannelse af foreningens medlemmer i samarbejde med andre landes YFU-foreninger[1]
Hovedkontor I Tommerup Stationsby
Religiøs overbevisning Ingen religiøs tilknytning
Formand Kristian Risager Larsen
Hovedorganisation Ingen.
YFU har en flad struktur.
Beslægtede Internationale partnerorganisationer
Ansatte 6 (i Danmark)
Frivillige 633 (Under 30 år)[2]
Eksterne henvisninger
Hjemmeside YFU.dk
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Youth for Understanding - Danmark blev stiftet i 1961 og er i dag en landsdækkende forening med sekretariat i Tommerup StationsbyFyn.

Hvert år udveksler foreningen knap 200 danske unge til andre lande, og modtager cirka 60 udvekslingsstudenter, der bliver indplaceret hos danske værtsfamilier[kilde mangler]. YFU-Danmark er den danske udvekslingsorganisation, der udveksler flest udvekslingsstudenter til USA [kilde mangler].

Ifølge de årlige evalueringer, som Styrelsen for Universiteter og Internationalisering foretager blandt tidligere udvekslingsstudenter, er YFU-Danmark blandt de bedste udvekslingsorganisationer[kilde mangler].

Links

Referencer

  1. ^ a b c "Vedtægter". YFU-Danmark. 2009-10-04. Hentet 2010-03-08.
  2. ^ "Medlemstal" (PDF). DUF. 2009-11-09. Hentet 2010-03-08.
Forening eller organisationSpire
Denne artikel om en forening eller organisation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.