Forskel mellem versioner af "Realityshow"

Spring til navigation Spring til søgning
650 bytes fjernet ,  for 7 år siden
Fortrød mine ændringer, da det viser sig min kilde, i en skole bog ikke er "trustworthy" -Hvis i selv finder ud af, at det er korrekt, skal i være velkomne til, at bruge det. Vil dog ikke bidrage med noget, jeg ikke ved med sikkerhed Jeg undskylder!
(Er kommet ind omkring formplet med reality programmer, som er at skaffe seere. Og kommet med eksempler på det som, at udstille deltagerne på den mest underholdene måde, der er mulig.)
(Fortrød mine ændringer, da det viser sig min kilde, i en skole bog ikke er "trustworthy" -Hvis i selv finder ud af, at det er korrekt, skal i være velkomne til, at bruge det. Vil dog ikke bidrage med noget, jeg ikke ved med sikkerhed Jeg undskylder!)
Et '''realityshow''' er et [[tv|tv-show]], der forsøger at fremstille virkeligheden ([[engelsk (sprog)|engelsk]]: ''reality''). Derfor er der ikke skrevet et manuskript med replikker. Planlagt er eksempelvis temaet, konkurrencer, spørgsmål e.l. Blandt de mest populære realityshows i [[Danmark]] er ''[[Robinson Ekspeditionen]]'', ''[[Paradise Hotel (Danmark)|Paradise Hotel]]'', ''[[Big Brother]]'', m.fl.
 
I de fleste realityshows er der en vært og en række deltagere, der er [[casting|casted]] gennem fx auditions, interviews eller hjemmevideobånd.
 
Reality programmer har til formål, at skaffe seere til en vis kanal. Dette kan for eksempel være TV 3, som laver flest reality programmer i Danmark, stærkt efterfulgt af Kanal 4. Disse seere skaffes ved, at deltagerne sættes overfor forskellige udfordringer, dette kan f.eks. være flere deltagere som skal testes på deres viden. Med dette filmet, vil redaktionen vælge de deltagere, der så vidt muligt udstiller sig selv mest underholdene. Dette kan være meget selvsikre svar, som i virkligheden er nogen helt forkert. Eller en deltager der ser sort, hvor lidt musik kan gøre den længere periode uden svar, væsentligt mere underholdene.
 
{{Tv-serier}}
Anonym bruger

Navigationsmenu