Forskel mellem versioner af "Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU)"

Spring til navigation Spring til søgning
m
Robot: Konverterer nøgne referencer, ved hjælp af ref navne for at undgå dubletter, se FAQ
m (Universitetsskolen var ikke en del af Aarhus universitet, hvorfor det historiske DPU efter min mening ikke bør indgå i kategori med Aarhus Universitet.)
m (Robot: Konverterer nøgne referencer, ved hjælp af ref navne for at undgå dubletter, se FAQ)
Danmarks Lærerhøjskole fungerede som uddannelsesinstitution indtil 2000. Uddannelsen var rettet til studerende fra Danmark, herunder Færøerne og Grønland.
 
Danmark Pædagogiske Universitetsskole blev oprettet i [[juli]] [[2000]] ved at fusionere Danmarks Lærerhøjskole, [[Danmarks Pædagogiske Institut]], [[Danmarks Pædagoghøjskole]] og [[Center for Teknologistøttet Undervisning]]. I forbindelse med [[Universitetsreformen (2007)|universitetsreformen 1. juni 2007]] blev den daværende Danmarks Pædagogiske Universitetsskole en del af [[Aarhus Universitet]] og fik status af institut. I 2011 skiftede instituttet navn til ''Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) ved Aarhus Universitet.'' I 2015 skiftede instituttet igen navn, denne gang til ''Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse'', der igen gjorde det muligt at forkorte navnet til DPU. <ref>[http://edu.au.dk/om-dpu/historie/ Historie<!-- Bot genereret titel -->]</ref>
 
== Institutionens navne gennem tiderne ==
{{DEFAULTSORT:Danmarks Pædagogiske Universitetsskole}}
=== Referencer ===
== Noter ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Uddannelsesinstitutioner i Danmark]]
555.176

redigeringer

Navigationsmenu