Forskel mellem versioner af "Bruger:PerV"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes fjernet ,  for 3 år siden
retter lidt. Man kan ikke ændre teksten fra enkelt til flertal, da det giver en hel anden mening. Jeg håber med tilladelse af PerV. Enig at en bruger ikke behøves at nævne ved navn.
(Fjerner afsnit om Rmir2)
(retter lidt. Man kan ikke ændre teksten fra enkelt til flertal, da det giver en hel anden mening. Jeg håber med tilladelse af PerV. Enig at en bruger ikke behøves at nævne ved navn.)
Jeg er desværre nødt til af helbredsmæssige årsager at nedsætte min aktivitet på wikipedia. Det betyder bl.a. at aftaler jeg måtte have haft med andre brugere ikke vil blive overholdt!
 
Samtidigt er jeg yderst betænklig over den seneste udvikling på dansk wikipedia, hvor det ser ud til at enkelteen brugereenkelt bruger efter mangeti års forfølgelse af seriøse brugere, omfattende POV-redigeringer og tilføjelse af tusinder af copyvio-artikler kan fortsætte sin hærgen på dansk wikipedia. Hvis dansk wikipedia ikke er i stand til at håndtere en sådan trusel mod communitiet, er det svært at forestille sig fremtiden for en seriøs frin encyklopædi. [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 3. maj 2018, 09:38 (CEST)
[[Kategori:Patruljanter]]
32.072

redigeringer

Navigationsmenu