Forskel mellem versioner af "Dansk Erhverv"

Spring til navigation Spring til søgning
179 bytes tilføjet ,  for 3 år siden
m
Ny adm. direktør udnænvt
m
m (Ny adm. direktør udnænvt)
Som erhvervsorganisation arbejder Dansk Erhverv på at sikre optimale konkurrencevilkår for dansk erhvervsliv. Det indebærer politisk interessevaretagelse i forhold til Folketinget, EU, kommuner og regioner.
 
Dansk Erhvervs formand er [[Jens Mathiesen]] <ref>[https://www.danskerhverv.dk/OmDanskErhverv/Bestyrelsen/Sider/Bestyrelsen_billeder.aspx Dansk Erhvervs bestyrelse] </ref>. ogPr. administrerende22. direktørjuni 2018 er [[JensBrian KlarskovMikkelsen]] udnævnt til administrerende direktør for Dansk Erhverv.
 
Dansk Erhverv ejer og har til huse på [[Christian 4.|kong Christian den Fjerdes]] [[Børsen|Børsbygning]] på [[Slotsholmen]]. Desuden har organisationen kontorer i nabobygningen [[Tietgenhus]], såvel som et [[Aarhus]]-kontor og et kontor i [[Bruxelles]].
Traditionelt har organisationens tyngde ligget inden for servicesektoren, eksempelvis detail- og engroshandel, transportsektoren, rådgivningsvirksomheder, turisme og hospitality services og så fremdeles. I stigende grad har Dansk Erhverv dog udvidet medlemsbasen og fremstår i dag som repræsentant for erhvervslivet i bred forstand.
 
Den første adm. direktør var [[Lars Krobæk]]. Han blev 1. april [[2008]] afløst af Jens Klarskov, der var Dansk Erhvervs adm. direktør indtil 20. juni 2018. [[Brian Mikkelsen]] er pr. 22. juni 2018 udnævnt til adm. direktør.
 
== Eksterne henvisninger ==
6

redigeringer

Navigationsmenu