Steven Ogg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Steven Ogg
Steven Ogg - 2018076124823 2018-03-17 Walker Stalker Con - Sven - 1D X MK II - 0687 - AK8I8343.jpg
Personlig information
Født 4. november 1973 Rediger på Wikidata
Calgary, Alberta, Canada Rediger på Wikidata
Nationalitet Canada Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Tv-skuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Steven Oggs hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Steven Ogg (født 4. november 1973 i Calgary, Alberta, Canada) er en canadisk skuespiller. Han er bedst kendt for sine roller som Trevor Philips i computerspillet Grand Theft Auto V og Simon i The Walking Dead. Han har også optrådt i tv-serier som Better Call Saul, Law & Order, Person of Interest, Broad City og Westworld.

Steven Ogg begyndte sin skuespillerkarriere i en film til Canadas National Film Board, inden han arbejdede i forskellige teaterproduktioner. Han var fokuseret på at forfølge en karriere inden for sport, men en skade forhindrede ham i at gøre det. Efter at være flyttet til New York City begyndte han at optræde i tv-shows som Law & Order og Third Watch, udover noget teaterarbejde og stemmeskuespil. Efter at have taget en pause fra skuespillet for at bygge et hus blev han ansat af Rockstar Games som stemme- og motion capture-kunstner for Trevor Philips i deres videospil Grand Theft Auto V.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne canadiske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi