Stormen Rolf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
For alternative betydninger, se Rolf. (Se også artikler, som begynder med Rolf)
Denne artikel omhandler overvejende eller alene danske forhold. Hjælp gerne med at gøre artiklen mere almen.

Stormen Rolf var et stormlavtryk, der ramte Danmark natten til fredag 23. februar 2024. Stormen havde vindstød af orkanstyrke og var en national klasse 2-storm på Stormlisten. Fredag morgen kl. 7 lå den over Skagerrak, hvor de sidste, men kraftigste, vindstød blæste ind over Nordjylland.[1] Stenhøj i Vendsyssel blev ramt af et vindstød på 37,6 m/s, hvilket var den største vindstyrke, stormen nåede op på.[1]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ a b "Stormen Rolf". dmi.dk. Hentet 23. februar 2024.
ArtikelstumpSpire
Denne meteorologi eller vejr-relaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.