Sureños

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Person med tatovering der signalerer tilhørsforhold til Sureños

Sureños, også kaldt Sur-13 eller Sur trece, er en bande som støtter The Mexican Mafia. Da M er det 13'ende tal i alfabetet = M som står for Mexican mafia / La eme. Surenos betyder folk fra den sydelige del af USA. Engelsk (Southerners)De siges at være i 35 stater i USA. Primært den sydlige del.

Det startede i 1968 i de sydlige fængselsinstitutioner, men blev først rigtigt set i midt 70erne. I dag er der omkring 30.000 medlemmer af Sureños i USA Som er set som "foot soldiers" for den Mexicanske mafia. De er kendt for at gå i ren blåt tøj, være skaldede og ses tit med korshalskæder da de også er kendt for at gå meget op i deres kristne tro. . Deres fjender er primært lang tids rivalerne Nortenos, Nuestra familia, bloods, latin Kings og Asian Boyz. De ses også tit voldsomme tatoveret med typisk. Sur, XIII, X3, 13, Sur13, uno tres, trece og 3 prikker samlet. Sureños eller Sur-13 er af typisk mexicansk herkomst, men der findes også andre racer og etniciteter hos dem.

Sureños er også kendt på det kriminelle marked, hvor de er kendt for: Mord, narkosalg, pengeafpresning, menneskesmugling og røveri.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg


MexicoSpire
Denne artikel relateret til Mexico er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
USASpire
Denne artikel relateret til USA er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump