Diskussion:Bertel Haarder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Haarder har vist fået en ny kreds (eller en til?): Vestsjællands Amtskreds fortæller at han er valgt dér, mens hans egen artikel har ham i Lyngbykredsen siden 1977. --Palnatoke 18. okt 2005 kl. 14:39 (CEST)

Han gik ud af Folketinget i 1999. I 2001 blev han hentet hjem fra Europa-Parlamentet for at blive minister. I 2002 blev han opstillet i Kalundborg. I 2005 blev han valgt ind i Folketinget igen. :-) Reporter Nielsen 18. okt 2005 kl. 20:58 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Bertel_Haarder.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:Www.folketinget.dk: {{tfd|Template:Www.folketinget.dk}}(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:13 (CEST)

Årstal for kandidatuddannelse[rediger kildetekst]

Der står på http://www.uvm.dk/minist/personer/minister.html?menuid=6005 at han blev kandidat i 71, men i artiklen her står der 70

Fejlen er rettet nu. --Palnatoke 1. jan 2008, 11:24 (CET)

Rangfølgen[rediger kildetekst]

forslår slettelse af hvilken klasse han placeres i. Det er fuldstændig irrelevant, og fremgår ikke af andre personopslag. tobias

Jeg har tilladt mig at navngive en note. Jeg mener at det skaber kvalitet og brugervenlighed. Altså, alle noter burde navngives. --Ultraman 5. jan 2011, 14:12 (CET)

Afsnittet "Lægemangel"[rediger kildetekst]

Enten må der findes kilder, eller også må afsnittet slettes. Det er simpelthen for tarveligt at have et helt afsnit hvor hvert eneste underinddeling afsluttes med "Kilde mangler." Derudover emmer hele afsnittet af subjektivitet. --178.157.251.150 22. nov 2019, 16:29 (CET)

Jeg vil da ikke afvise, at afsnittet indeholder elementer af 'sandhed', men mest af alt minder det om et partsindlæg, og knap så meget om en encyklopædisk beskrivelse. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 22. nov 2019, 16:37 (CET)
Ifølge Wikipedia:Biografier af levende personer som er en officiel politik for dansk Wikipedia, skal information i biografier om nulevende personer "skrives med størst muligt hensyn til verificerbarhed, neutralitet og personlig integritet", og "al kontroversiel information om nulevende, som ikke kan støttes af en pålidelig kildeangivelse, bør slettes så hurtigt som mulig". Da afsnittet virker subjektivt og er uden kilder, vil jeg derfor slette det nu i henhold denne politik. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. nov 2019, 17:09 (CET)
:-) Ole Ryhl Olsson (diskussion) 22. nov 2019, 17:44 (CET)

Uddannelsespolitiske sekretariat[rediger kildetekst]

@Dipsacus fullonum: Mht. [1]. Linket førte til https://tidsskrift.dk/administrativ-debat/article/view/140554 hvor artiklen gemmer sig i linket "PDF": https://tidsskrift.dk/administrativ-debat/article/view/140554/184485 Der er et interview med Haarder hvor der på side 1 står "Jeg oprettede et uddannelsespolitiske sekretariat...". Det virker som om Haarder selv synes det er til en vis grad er vigtigt. — Fnielsen (diskussion) 15. dec. 2023, 23:26 (CET)[svar]

Tak for sidetallet (men det er nu på side 2 som er den første side i PDF-filen). Desværre er filen ikke eller kun begrænset søgbar, hvorfor jeg overså det tidligere. Hvis du indsætter det, så husk venligst sidetal i referencen og en forklaring på hvorfor det er relevant at nævne. Oprettelsen af sekretariatet og omstruktureringen af ministeriet skete i øvrigt 1989 ifølge biografien for departementschef Inge Thygesen i Dansk Kvindebiografisk Leksikon. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. dec. 2023, 03:21 (CET)[svar]