Tange Kristne Friskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Tange Kristne Friskole (TKF) blev oprettet af Evangelisk Luthersk Mission i 1989. Skolen er en friskole og tilbyder undervisning med værdier baseret på den Evangelisk Lutherske tro med baggrund i Den Danske Folkekirkes kristne menneskesyn[1]. Skolen har 10 klasser (2015) baseret fra 0. til 9. klasse. Skolen havde i august 2015 72 elever, og i 2019 havde den over 100 elever til skolestart. Tange Kristne Friskole ligger i udkanten af byen Tange, tæt på skov, og natur[2].

Tange Kristne Friskoles skoleleder er Jens Kristian Jensen (2019), og skolens souschef er Sara Hummelmose Hørning[3].

Skolen tilbyder SFO for alle elever i 0.-3. klasse samt musikskole. Skolens faciliteter består, udover deres klasselokaler og tilhørende, af en lille sportshal, et stort udendørsareal med bl.a. fodboldbane, legeplads, basketbane samt gårdareal og skovareal mm.

Den nye børnehave, Tangelopperne, blev opført i 2015, og ligger ved siden af skolen[4]. Børnehaven havde i 2019 ca. 30 børn.


Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Siden eksisterer ikke
  2. ^ Siden eksisterer ikke
  3. ^ Siden eksisterer ikke
  4. ^ "Tangelopperne - Hjem". Arkiveret fra originalen 29. september 2019. Hentet 29. september 2019.

Se også[redigér | rediger kildetekst]

Foreningen af Kristne Friskoler

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.