Thomas Uhrskov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Thomas Uhrskov
Født 9. juli 1958 (65 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Thomas Uhrskov (født 9. juli 1958 i København) er en dansk skientusiast. Han er mest kendt for sit program "På Ski", "På Ski, Igen" og "På Ski Igen, Igen" på TV 2. Han har også lavet en serie af ski programmer for DK4 "På Ski Igen Igen, igen". Derudover har han også lavet flere skifilm som f.eks. "Bøj Hjernen", "Kærligheden, Æbletræet og Det Glade Skiløb" og han har også lavet nogle få bøger[hvilke?].

Han har været udvekslingsstudent i USA gennem YFU[1] og er uddannet journalist, men det er på grund af skiprogrammerne, han har opnået størst berømmelse. Han er desuden fra 2013 medvært på programserien "Frihuset" på TV2 Fri.

I oktober 2015 vil der blive vist en række programmer på TV 2 lavet af Thomas Uhrskov og Rasmus DJ. Programmerne kommer til at hedde "På Ski 2.0".

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Interview i YFU's medlemsblad Newsletter. November 2001". Arkiveret fra originalen 17. december 2005. Hentet 31. oktober 2009.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Thomas Uhrskov kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.