Titan Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Titan Quest
Generelle oplysninger
Udvikler Iron Lore EntertainmentRediger på Wikidata
Udgiver THQRediger på Wikidata
Motor PathEngineRediger på Wikidata
Udgivet 30. marts 2007Rediger på Wikidata
Genre Action-rollespilRediger på Wikidata
Spiltype Co-op
singleplayer
MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme Microsoft WindowsRediger på Wikidata
Eksterne links
Titan Quests hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Titan Quest er et RPG computerspil produceret af Ironlore og udgivet af THQ i 2006. Spillet finder sted i det gamle Grækenland, samt Egypten, Orienten (Kina) og til sidst for at tage en til Olympus. Spillet fik en udvidelsespakke i 2007 kaldet Titan Quest Immortal Throne, som fortsætter spillet til underverdenen hvor Hades hersker.

Man starter i level 1 og skal kæmpe sig op i level. I level 2 kan man vælge mellem ni elementer der giver dig forskellig magi: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Dream, Rogue, Hunting, Nature og Defense. Når du er i level 8, kan du vælge andet element.

Titan Quest er en fantasiverden, med mange monstre og våben. Man kan lave zombier, natur ånder eller lavakæmper til at hjælpe dig. Du kan også blive en fantastisk kriger eller magiker. Det handler om at kæmpe mod hades vagter, egyptiske konger, dæmoner og kentaurer.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.