Titan Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Titan Quest
Generelle oplysninger
Udvikler Iron Lore Entertainment Rediger på Wikidata
Udgiver THQ Rediger på Wikidata
Motor PathEngine Rediger på Wikidata
Udgivet 30. marts 2007 Rediger på Wikidata
Genre Action-rollespil Rediger på Wikidata
Spiltype Co-op mode
singleplayer
Multiplayer Rediger på Wikidata
Platforme Microsoft Windows Rediger på Wikidata
Eksterne links
Titan Quests hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Titan Quest er et RPG computerspil produceret af Ironlore og udgivet af THQ i 2006. Spillet finder sted i det gamle Grækenland, samt Egypten, Orienten (Kina) og til sidst for at tage en til Olympus. Spillet fik en udvidelsespakke i 2007 kaldet Titan Quest Immortal Throne, som fortsætter spillet til underverdenen hvor Hades hersker.

Man starter i level 1 og skal kæmpe sig op i level. I level 2 kan man vælge mellem ni elementer der giver dig forskellig magi: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Dream, Rogue, Hunting, Nature og Defense. Når du er i level 8, kan du vælge andet element.

Titan Quest er en fantasiverden, med mange monstre og våben. Man kan lave zombier, natur ånder eller lavakæmper til at hjælpe dig. Du kan også blive en fantastisk kriger eller magiker. Det handler om at kæmpe mod hades vagter, egyptiske konger, dæmoner og kentaurer.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.