Titan Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Titan Quest
Generelle oplysninger
Udvikler Iron Lore EntertainmentRediger på Wikidata
Udgiver THQRediger på Wikidata
Motor PathEngine[1]Rediger på Wikidata
Udgivet 30. marts 2007Rediger på Wikidata
Genre Action-rollespill[2]Rediger på Wikidata
Spiltype Co-op
singleplayer
MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme Microsoft WindowsRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Titan Quest er et RPG computerspil produceret af Ironlore og udgivet af THQ i 2006. Spillet finder sted i det gamle Grækenland, samt Egypten, Orienten (Kina) og til sidst for at tage en til Olympus. Spillet fik en udvidelsespakke i 2007 kaldet Titan Quest Immortal Throne, som fortsætter spillet til underverdenen hvor Hades hersker.

Man starter i level 1 og skal kæmpe sig op i level. I level 2 kan man vælge mellem ni elementer der giver dig forskellig magi: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Dream, Rogue, Hunting, Nature og Defense. Når du er i level 8, kan du vælge andet element.

Titan Quest er en fantasiverden, med mange monstre og våben. Man kan lave zombier, natur ånder eller lavakæmper til at hjælpe dig. Du kan også blive en fantastisk kriger eller magiker. Det handler om at kæmpe mod hades vagter, egyptiske konger, dæmoner og kentaurer.

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
  1. ^ Navnet er anført på engelsk og stammer fra Wikidata hvor navnet endnu ikke findes på dansk.
  2. ^ Navnet er anført på norsk bokmål og stammer fra Wikidata hvor navnet endnu ikke findes på dansk.