Udrensningen (Lost)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Udrensningen eller The Purge er en begivenhed i den amerikanske tv-serie Lost. Begivenheden adresseres første gang i Bens flashbackafsnit "The Man Behind The Curtain."

Der vides endnu (november 2007) ikke meget om motivationen bag Udrensningen. Det vides at da Ben var ganske ung, stod han ansigt til ansigt med Richard Alpert, der på det givende tidspunkt blev betragtet som en af the hostiles (de fjendtlige). Dette var på en tid hvor Ben og hans far var medlem af DHARMA, og faderens evige beskyldninger og alkoholproblemer drev Ben væk fra Otherville. Med Alperts løfte at Ben kunne tilslutte sig Alperts flok, mod tilstrækkelig tålmodighed, ventede Ben i 20 år.

På et aftalt tidspunkt på en udvalgt dag indledes Udrensningen. Ben dræber sin far med en gasgranat under en far/søn-samtale – i en bil som Hugo "Hurley" Reyes senere finder – og imellemtiden lader det til at resten af Alperts flok har foretaget samme handling i Otherville.

LostSpire
Denne artikel om tv-serien Lost er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.