Vejle Taekwondo Klub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Vejle Taekwondo klub, kaldet Tang-soo, som er et gammelt navn for Taekwondo, er den næstældste taekwondoklub i Danmark, idet den blev oprettet i 1973. Tang-soo kommer fra stilarten Tang Soo Do, der er en tidligere form for Taekwondo.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Efter i en årrække at have trænet på forskellige skoler i Vejle, fik klubben i 1990 sine egne lokaler på Horsensvej 74, hvor der trænes i dag.

Personel[redigér | redigér wikikode]

Klubbens 6 mastere er Dannie Frederiksen, 7. dan, John R.Nielsen, 5. dan, Torben Eker, 4. dan, Carsten Kersø 4. Dan, Tom Jepsen 5. Dan og Flemming Hagen Jensen 5. Dan. Derudover har Tang-soo flere gradueringsberettigede, som må graduere fra 10. kup, hvidt bælte, til 1. kup, som er sidste grad inden det sorte bælte. Klubbens chefinstruktør er Tom Jepsen 5. Dan.

Koncept[redigér | redigér wikikode]

Medlemmerne kommer fra mange forskellige etniske baggrunde. Tang Soo er alliancefri klub under DTaF, men tæller både Dan-bærerne, der er gradueret i DTaF, samt medlemmer som er gradueret i TTU, CV og Sim UU.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en virksomhed kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.