Wikipedia-diskussion:Blindgydesider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

En del af disse Blindgydesider er flertydige der henviser til artikler der ikke er skrevet kunne disse ikke sorteres eller markeres på en eller anden måde. Såvidt jeg har forstået skal der ikke laves udgående link fra flertydige, andet end til de artikler der skal henvises til. Derfor ville de være rart med en form for sortering eller markering. --Villy Fink Isaksen 13. mar 2009, 14:49 (CET)

Jeg vil markere flertydigsiderne næste gang listen genlaves ud fra et nyt databasedump. Det er for sent at ændre i den nuværende liste. Byrial 16. mar 2009, 08:39 (CET)
Rigtig god idé. Men jeg har nu sorteret dem alligevel :-) --MGA73 16. mar 2009, 13:50 (CET)

Hvorfor er Jacob Georg Christian Adler ikke en blindgyde er det formateringsskabelonens skyld? - hvis ja bør det ændres. --Villy Fink Isaksen 4. apr 2009, 14:46 (CEST)

Ja, det skyldtes henvisningen til stilmanualen fra skabelonen. Jeg har ændret udvælgelseskriterierne nu så henvisninger ud af artikelnavnerummet, for eksempel til Wikipedia:Stilmanual, ikke tælles med. Det udvidede listen betragteligt. Byrial 4. apr 2009, 15:43 (CEST)
Dejligt - tak! --Villy Fink Isaksen 4. apr 2009, 15:48 (CEST)

Undtag links til artikler, som findes i visse skabeloner[redigér wikikode]

Jeg vil fra næste databasedump ændre rapporten, så nogle links til bestemte artikler ikke gælder som udgående link, da de bruges fra hyppigst brugte skabeloner. Linket til en artikel kan være den eneste link ud af en artikel, men uden det er en del af indholdet i artiklen. Dem som jeg har fundet indtil nu er:

Jeg kunne godt tænke mig flere forslag til artikler til undtagelseslisten. --Steen Th (diskussion) 7. feb 2015, 22:25 (CET)

Ændringer i rapporten[redigér wikikode]

Jeg har lavet et par ændringer som i første omgang som test:

  • Rapporten viser nu hvad for nogle QA-skabeloner plus et par andre, som kan indikere, hvorfor det er en blindgydeartikel.
  • Opdel rapporten med alm. artikler, så blindgydeartikler, som også er forældreløse, kommer i et særskilt afsnit.

Derudover kommer et afsnit med artikler, som kun peger på blindgydeartikler eller kun på hinanden. Jeg fryser det om et par uger, hvis der ikke bemærkninger imod det. --Steen Th (diskussion) 12. apr 2015, 11:06 (CEST)

En lille opstramning[redigér wikikode]

Jeg har igen se lidt på blindgydesider og strammet op igen. Jeg har kigget på listen Bruger:Steenth/lister/artikler med kun et link og tilføjet flere links til artikler som ikke tæller med, som kunne være fra skabelon fx:

Det har givet en del. Jeg kigger på på stub-skabeloner. Specielt musikere har kun et link til et land med... lidt lidt. Men det bliver først synlig om en måneds tid efterhånden som jeg har fået oprettet nationalitetsspecifikke stub-skabeloner.

Bruger:Steenth/lister/artikler med kun et link er en ny liste. Der er mange filmfolk, som er det eneste som linkes til. Og derudover har jeg Bruger:Steenth/lister/Filmsider, som er blindgydesider og uden forældre, da den liste er for lang til Wikipedia:Blindgydesider... --Steen Th (diskussion) 8. apr 2018, 14:13 (CEST)