Wikipedia-diskussion:Pressemeddelelse juni 2015

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Udmærket tekst, men jeg foreslår at afsnittet om DSD flyttes ned under tal-afsnittet; som det står nu virker det mere som en pegen fingre end som en nøgtern, sammenlignende oplysning. --Medic (Lindblad) (diskussion) 17. jun 2015, 13:43 (CEST)

Syntes helt stykket om DSD skal fjernes. Når jeg læser det virker det som ren praleri og det får teksten til at virke negativt laddet.ParanoidLemmings (diskussion) 17. jun 2015, 13:45 (CEST)
Lad os bare prale med at være størst. Ingen grund til at pege fingre af nummer to. Hvis der er nogen, der spørger, har vi jo tallene og kan uddybe. --Palnatoke (diskussion) 17. jun 2015, 13:49 (CEST)
enig med Medic, så kommer det mere til at fungere som suplerende oplysninger, ens som en konkurrence. - Nico (diskussion) 17. jun 2015, 13:51 (CEST)
Jeg ville nok bare skrive at vi er størst, og lade andre om at komme med tal - de 200.000 er jo bemærkelsesværdige fordi det er et rundt tal; hvade det været konkurrencen med DSD, der var vigtigst, skulle vi jo markere "DSD+1". :-) --Palnatoke (diskussion) 17. jun 2015, 13:58 (CEST)
Synes også afsnittet om DSD bør fjernes. Enig med ParanoidLemmings og Palnatoke. Kan ikke se meningen med at sammenligne med en anden encyklopædi. Dét at da-wiki har nået endnu en milepæl, bliver ikke "større" (måske tværtimod) ved at sammenligne med DSD. --Glenn (diskussion) 17. jun 2015, 16:59 (CEST)
  • Vi nævner SMK. Før den sendes ud bør vi vel lige kontakte SMK (Sanderhoff?) om det er ok at nævne dem, - eventuelt om vi kan nævne en adresse til dem.
  • Jeg havde også forestillet mig at cleare det med Villy, men givet at han nu har redigeret i pressemeddelelsen må man gå ud fra at han har det ok med at blive nævnt. Ville Villy være indstillet på at kontaktinformation skrives til?
  • Det er muligt det er en dårlig idé at nævne Den Store Danske. Hvis Wikipedia var en kommerciel foretagen kunne det muligvis være imod markedsføringsloven.

Fnielsen (diskussion) 17. jun 2015, 22:56 (CEST)

Der lader til at være almindelig enighed om at udelade DSD. Hvis meddelelsen skal ud mens den stadig har en vis relevans - skal vi så ikke så småt til at nærme os en konklusion? --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. jun 2015, 10:20 (CEST)
Hvis der ikke kommer indvendinger, sender jeg meddelelsen ud om en time. --Palnatoke (diskussion) 18. jun 2015, 10:44 (CEST)
Jeg ville nu nok have ventet indtil Folketingsvalget var overstået. Jeg forestiller mig at journalisterne er meget optaget i denne tid. Vi kunne måske også have lokket en udtalelse ud af SMK eller Varde Museum. Er der nogen der har kontaktet disse museer? Det kunne også have været interessant at nævne sager som Sincere og Folketingsredigeringer. — Fnielsen (diskussion) 19. jun 2015, 10:29 (CEST)