Wikipedia-diskussion:Spørgehjørnet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det færøske flag har også et navn, nemmelig: "Merkið"

Fint - jeg har sat det ind ved svaret. Tak for tippet. Jørgen 13. sep 2004 kl. 11:58 (CEST)

Jeg kom til at tænke på at med tiden bliver denne side laaaang, specielt med de udførlige svar, der bidrages med. Måske skulle vi overveje at lade spørgsmålene være links til selve svaret. Så kan man i bedste wiki-stil se at de besvarede spørgsmål har blå link, og de ubesvarede er røde, ligesom de tomme artikler. --Jørgen 11. nov 2004 kl. 11:20 (CET)

Synes det lyder som en rigtig god idè. Jeg synes selv, det er irriterende, når man skal scrolle ned og ned og ned på en side. --Ulla 13. nov 2004 kl. 20:41 (CET)
God ide, det ordner jeg lige. Mvh Malene Thyssen 19. nov 2004 kl. 00:01 (CET)
Hvorfor placeres artiklerne i Wikipedia-navnerummet? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. nov 2004 kl. 08:40 (CET)
Jeg stiller ovenstående spørgsmål ved landbybrønden, da folk åbenbart ikke læser denne diskussionsside mere... - Kåre Thor Olsen (Kaare)

Navn på (under)artikler[rediger kildetekst]

Wikipedia:Landsbybrønden/arkiv4#Artikler i Wikipedia-navnerummet var der en kort diskussion af det format der er valgt nu til svar på spørgsmål. Jeg har nu sat mig for at få rydde op i Wikipedia-Navnerummet, og jeg vil , hvis der ikke er højlydte protester, ændre navnene på svarsiderne som Jørgens forslag, bare med '/'. Dvs. fx til Wikipedia:Spørgehjørnet/Hvorfor er der prikker på en polka?. Hvis vi derudover flytter Wikipedia:Spørgehjørnet til bare Wikipedia:Spørgehjørnet, så vil vi have regulærer underartikler ligepludselig (med et link øverst oppe tilbage til hovedsiden). Vi kan godt holde spørgehjørnet til kun at være for børn og unge, men det kan vi bare forklare øverst på siden. Jeg synes at navnet bliver for langt, hvis det skal være Wikipedia:Spørgehjørnet/Hvorfor er der prikker på en polka?, men hvis nogen insisterer skal jeg ikke sætte mig imod. Det vi dog *skal* have gjort er at få ryddet op. --Anjoe (Anders) 14. mar 2006 kl. 22:01 (CET)

God ide. Efter flytningen kunne man indsætte et link på forsiden. Vi kan evt. hente inspiration fra en:Wikipedia:Questions. --Maitch 17. mar 2006 kl. 16:22 (CET)
Gå endelig i gang. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. mar 2006 kl. 16:27 (CET)
Okay. 2 for her, og flere der har udtrykt støtte over IRC. Jeg begynder derfor flytningen. Mvh/--Anjoe (Anders) 20. mar 2006 kl. 22:42 (CET)