Wikipedia-diskussion:Støbeskeen/Velfærdspanelet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Velfærdspanelet

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Neutral - Bruger:Sabbe satte {{reklame}} og {{tætpå}} den 3. december.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. dec 2009, 21:33 (CET)

  •  Flyt til Støbeskeen. Artiklen er oprettet af Bruger:Theis S Kaspersen, og en Theis S. Kaspersen er ansat ved Mandag Morgen (se [1]). Dette er en kraftig antydning af, at artiklen er skrevet af en person med professionel interesse i foretagendet, så derfor kræver det i det mindste en tur omkring støbeskeen. Måske er den ikke notabel, men den kan efter min mening godt få en chance. --Arne (Amjaabc) 12. dec 2009, 23:08 (CET)
  • Slet - Artikler der oprettes for at skabe kendskab til en forening, gruppe, liste, klub, religion m.m., skal afspejle det man finder i et leksikon. Umiddelbart så kan jeg godt følge Arnes forslag om at flytte til støbeskeen, men der er altså tale om en privat virksomhed her (Mandag Morgen) her, og det fortæller umiddelbart mig at der er tale om en lobbyvirksomhed som forsøger at benytte Wikipedia som politisk platform og reklameplads. Derfor indstiller jeg til sletning. --Andersens 21. dec 2009, 10:11 (CET)
  •  Flyt - til Støbeskeen. Hvis den ikke bliver rettet op der, så kan artiklen slettes. --Pugilist 28. dec 2009, 11:19 (CET)
  •  Flyt til Støbeskeen. --Sasha 28. dec 2009, 11:26 (CET)
Konklusion:
Hermed flyttet til Wikipedia:Støbeskeen/Velfærdspanelet
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 28. dec 2009, 19:34 (CET)