Wikipedia-diskussion:Velkomstscript

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

The script is a deriviate work of Nmajdan's script

Mindre ændring[rediger kildetekst]

Hej!

Jeg mener tidligere i det er diskuteret i Brønden at velkomst-skabeloner ikke er "mindre ændring"er, men jeg kan læse på beskrivelsen at dette script markerer det som sådan. Umiddelbart tror jeg at denne lille detalje skal fikses? G®iffen 4. feb 2007 kl. 12:49 (CET)

OK, det var også noget jeg var i tvivl om. Jeg laver det lige om så der ikke sættes kryds i mindre ændring. --Morten LJ 4. feb 2007 kl. 12:52 (CET)
Vi diskuterede det på IRC i aftes, og jeg fremførte at større/mindre især er en recentchanges-ting, og at det let kommer til at virke som støj, hvorfor den almindelige velkomst skulle være 'mindre'. På den anden side er test-velkomsterne nyttige, fordi de signalerer at man er ved at gøre noget ved problemet. --Palnatoke 4. feb 2007 kl. 12:55 (CET)
Jeg har startet en diskussion på brønden: Wikipedia:Landsbybrønden/Velkomst en mindre ændring?. --Morten LJ 4. feb 2007 kl. 13:17 (CET)

Spørgsmål ang. For "non" admin'er[rediger kildetekst]

Vil det virke for en "non" adminstratorer? Da jeg har testet det, men det mislykkedes.

--Grey-Fox 4. feb 2007 kl. 19:22 (CET)

Scriptet virker også for ikke-admins, det skulle fx vise sig når du redigerer denne side. Husk at du skal flushe din browsers cache som jeg har beskrevet det på min brugerside Bruger:Morten_LJ, hvordan man gør det er forsk. fra browser til browser. Husk også at det kun viser sig når du har trykket "rediger" på en brugerdiskussionsside. --Morten LJ 4. feb 2007 kl. 21:41 (CET)

et par forbedringsforslag[rediger kildetekst]

Fint script dog kunne jeg godt tænke mig at der i beskrivelsesfeltet blev angivet at det var {{test|~~~~} der belv indsat istedet for bare velkommen til wikipedia!. lige hvad det skulle være ved jeg ikke men det ville være smart hvis man i seneste ændringer kunne se hvilken velkomst man havde givet en bruger.

En anden ting der måske kunne komme med på sigt var en muglighed for at sætte en parameter på om man ville have brugersiden på sin overvågningsliste eller ej. Jeg har i mine instilinger sat feltet til normalt at være markeret og derfor bliver disse ændringer også markeret således.--Jan Friberg 5. feb 2007 kl. 23:50 (CET)

Jeg har implementeret dit første foreslag ved at skrive (skabelon:test) bagved selve velkomstteksten hvilket jeg har gjort for test2 og test3 også. Din anden anmodning er sat på todo listen, jeg implementerer det når jeg får tid. Jeg vil dog her bemærke at det er meget smart at nogen overvåger hver brugerside hvis han nu stiller spørgsmål her. --Morten LJ 6. feb 2007 kl. 11:51 (CET)
Tak. Det var den første der lå mig mest på sinde. Du har selfølgelig ret i at der kan være en fordel i at have brugeren på overvågningslisten men så skal man også bare have muglihed for at vælge denne med tiden. Det haster ikke på nogen måde.--Jan Friberg 6. feb 2007 kl. 12:04 (CET)

Det ville være smart hvis den brugte substitution istedet for altså {{subst:v}} og {{subst:t}} osv. --Broadbeer 8. feb 2007 kl. 14:51 (CET)

Hvorfor resultatet vil være præsis det samme nemlig {{Velkommen|Signatur}} son slutresultat på siden.--Jan Friberg 8. feb 2007 kl. 15:05 (CET)


Indlæg fra Tach[rediger kildetekst]

Det er et fremragende script! Tak for det. VH --Tach 26. feb 2008, 12:31 (CET)

Tak! Jeg er glad for at du kan bruge det til noget. --Morten LJ 26. feb 2008, 16:50 (CET)

Hej Morten!

Kunne du lokkes til også at lægge {{ErIkke}} ind i scriptet? --Palnatoke 5. mar 2008, 10:02 (CET)

Hmm, jeg er ikke så meget for det, jeg er lidt bange for at knapperne bliver for brede til computerskærmen hvis man kører en lavere opløsning, men jeg kan da tilføje det som en valgfri mulighed. --Morten LJ 5. mar 2008, 10:18 (CET)
Takker. --Palnatoke 5. mar 2008, 10:22 (CET)

Er der nogen der kan forklare hvorfor dette script ligger i dette namespace, og ikke som et gadget i Mediawiki: ? -- Bruger:Wegge 16. nov 2009, 10:17 (CET)

Jeg antager at det bare er sådan, det er gået - scriptet kom vist til i februar 07, mens gadgets først kom til dawiki i januar 08. --Palnatoke 16. nov 2009, 10:31 (CET)

Fiks 2012-04[rediger kildetekst]

Sidetitlen ved en nyoprettelse hedder nu åbenbart "Opretter Brugerdiskussion", hvor scriptet checker for "Redigerer Brugerdiskussion". Jeg hart tiløjet "Opretter..." til checket.


if (document.title.indexOf("Redigerer Brugerdiskussion:") == 0 || document.title.indexOf("Opretter Brugerdiskussion:") == 0) {


Til gengæld lader function EditingIP(sText) til stadigt at virke, på trods af at den tæller tegn baseret på "Redigerer Brugerdiskussion". Jeg vil ikke gøre mere ved den, med mindre at det viser sig at det giver problemer. Knud Winckelmann (diskussion) 27. apr 2012, 12:08 (CEST)

Opdatering[rediger kildetekst]

Jeg synes at billedet i artiklen burde opdateres, så den er mere relevant til det nuværende Wikipedia. Bare så det bliver let nemmere for nye brugere, var nemlig lidt forvirret over hvor knappen til indsættelsen af skabelonen var! --Bosomwipe (diskussion) 12. mar 2013, 13:33 (CET)

Indsættelse af overskrift[rediger kildetekst]

Jeg har den opfattelse at man bør lave en ny overskrift når man starter et nyt emne på en diskussionsside, så man ikke tilføjer noget uvedkommende til den forrige diskussion. Derfor har jeg lavet en ny version af skriptet til eget brug, som gør det. Andre som er interesserede, er velkomne til at bruge eller kopiere Bruger:Dipsacus fullonum/velkomst.js‎. Mvh. Kartebolle (diskussion) 14. sep 2016, 16:03 (CEST)

NB. For at bruge min version skal man indsætte linjen "importScript( 'Bruger:Dipsacus fullonum/velkomst.js' );" (ret filnavnet hvis man kopierer den) i sin lokale common.js (link: Special:MyPage/common.js) og slå gadgeten fra i sine indstillinger for at undgå konflikt med den. Mvh. Kartebolle (diskussion) 14. sep 2016, 17:09 (CEST)

Hejsa. Syntes I at vi bør indsæt {{VEI}} i scriptet? --SimmeD (diskussion, bidrag) 13. dec 2016, 09:15 (CET)

SimmeD, jeg kom netop til denne side fordi jeg mente det samme så meget gerne :-) {{VEIP|}} skal dog lige huskes for IP'er på samme måde som de almidelige velkomster. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 27. maj 2018, 18:31 (CEST)[svar]