Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Bandlysning af Rosenquist (ex-Konnex)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fra den 2. marts til nu modtaget 11 mails fra Konnex (eller Rosenquist eller hvad han/hun nu ellers har kaldt sig), den første med denne tekst:

Kære Ole Andersen Vedr. oprydning i fortiden Jeg er brugeren Rosenquist fra dansk Wikipedia. Jeg vil hermed gerne foreslå, at vi mødes en eller to gange med henblik på at rydde op i min brugerkontos uheldige forhistorie. Som bekendt skrev du i et indlæg af den 24. januar 2011, kl. 7:10, at denne opgave ikke var mit ansvar. Så derfor kunne opgaven løses via din brugerkonto, eftersom sagen er vigtig for mig som samvittighedsfuld wikipedianer. PS: Der er naturligvis forskel på online og offline, men jeg håber alligevel på positiv tilbagemelding. Venlige hilsner Rosenquist

De efterfølgende mails har stort set samme indhold, og den seneste lyder:

Kære Ole Andersen Vedr. lad os nu bare mødes på Hyrdedammen 25 i Brøndby Jeg ønsker altså fortsat at mødes, da sagen ellers vil tyngde min samvittighed varigt. Og et sådan møde vil desuden betyde, at jeg ikke skal bruge et halvt år på selv at blive administrator. Dertil kommer, at oprydningen i fortiden bør ske i overensstemmelse med Wikipedias retningslinjer. Venlige hilsner Rosenquist

Jeg tolker dette som at Konnex/Rosenquist er langt hinsides pædagogisk rækkevidde og agter fortsat at benytte sokkedukker for at "rydde op i fortiden". Det kan vi lige så godt få standset permanent. --Palnatoke 12. mar 2011, 10:50 (CET)

Fuldstændig enig. Vi har masser af andre ting at bruge vores tid på. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. mar 2011, 11:19 (CET)
Han vil jo ikke fatte. Han har fået afslag på afslag og er blevet blokeret gang på gang, men alligevel bliver han ved. Og nu fabler han om, at det tynger på hans samvittighed, men det er jo kun fordi han alene ikke har kunnet finde ud af at lade fortiden hvile. Og hans snak om at blive administrator er i den forbindelse aldeles absurd. Så nej, bandlys ham som jeg allerede har foreslået. Han vil jo ikke ændre adfærd og at give ham flere chancer vil være aldeles tåbeligt. Han har allerede misbrugt hver og en. --Dannebrog Spy 12. mar 2011, 11:42 (CET)
Jeg nærer ikke længere håb om, at brugeren kan forstå hverken venlige eller utvetydige henstillinger om at ændre adfærd. Brugeren har fået rigelig lang snor og masser af tålmodighed, som næsten udelukkende har resulteret i sokkedukker, idelige diskussioner om afsluttede debatter og vedholdende trættekærhed. Jeg ser ingen grund til at fortsætte forsøget på at skabe en brugbar bidragsyder her. Bandlys gerne. --Medic (Lindblad) 12. mar 2011, 12:11 (CET)
Igen skal der bruges unødig tid på denne bruger. Vedkommende burde have fattet pointen eller ha' været bandlyst for lang tid siden. Wikipedia er ikke et socialkontor med faguddannet personale til at håndtere en bruger som Konnex/Rosenquist/Anna Abildgaard eller hvad vedkommende hedder. Mvh. --Pixi Uno 12. mar 2011, 12:21 (CET)

Jeg har sendt korrespondancen videre til OTRS: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentZoom&TicketID=5596098 - samspillet mellem mailprogrammer og OTRS gør det lidt uoverskueligt, men de fleste af Rosenquists mails er nu ret ens.. --Palnatoke 12. mar 2011, 13:03 (CET)

Bandlys. Ikke at det vil stoppe vedkommende, men så sparer man diskussionerne. Knud Winckelmann 12. mar 2011, 16:41 (CET)

Jeg har nu oprettet en afstemning. --Palnatoke 12. mar 2011, 17:04 (CET)

Tak for det... --MGA73 19. mar 2011, 20:11 (CET)