Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Faktuel ukorrekthed og chikane

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Siden omkring "Tatarklubben" er blevet redigeret med noget faktuelt ukorrekt d. 14 april af:

Host: 0x55514fe9.adsl.cybercity.dk IP: 85.81.79.233 Country: Denmark State: n/a City: Frederiksberg Postcode: n/a Latitude: 55.4167 Longitude: 11.5667 ISP: Cybercity A/S Organization: Cybercity A/S Local Time: n/a

Af de to "Tatarklubber" der er tale om, er kun det ene ejet af Claus Mossbeck. Her er der tale om TK Business Club ApS der er en forretnings klub, og netværk, der opererer under navnet Tatarklubben. Tatar Klubben Aps, der er den anden "Tatarklub", er hverken ejet, eller har været eget af Claus Mossbeck, og han har altså ikke noget med Tatar Klubben ApS at gøre, som redigeringen i teksten postulerer. Jeg er overbevist om, at redigeringen er sket med henblik på chikane og hærværk, og anmoder på den baggrund om blokkering af IP-adressen og brugeren, samt at fjerne det faktuelt ukorrekte således at det heller ikke vil fremstå i versionshistoriken Henrik Sørensen (brugernavn: Dyggve)(Skrev Dyggve (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Dokumentation for, at Claus Mossbeck har noget at gøre med begge Tatarklubber, herunder også Tatarklubben ApS her:

http://www.bureaubiz.dk/composite-3942.htm

"Forvirret? Det er ikke uden grund, for det er ikke helt ligetil at forklare sammenhængen. Det er en historie, som rummer en bureaukonkurrence, to konkurser blandt bureauer - nemlig Underline og Fradhouse - samt et nyt selskab med en lidt overraskende stifter.
Fradhouse er det primære udgangspunkt, for det er dette bureaus ejer, Claus Mossbeck, der er den centrale skikkelse i Tatarklubben." (Skrev 94.145.187.115 (diskussion • bidrag) 22. apr 2011, 19:10. Husk at signere dine indlæg.)
Til opretter: En faktuelt forkert oplysning er ikke en tilstrækkelig grund til at blokere en bruger. Da jeg ikke har forstand på emnet, så vil jeg alene råde dig at rette den fejlagtige påstand, samtidig med at du henviser til en pålidelig kilde som nævnt på Wikipedia:Kildeangivelser. Jeg lukker nu diskussionen, men den kan genoptages på den relevante artikels diskussionsside. Det skal dog gentages, at en blokering af en bruger på baggrund af en enkelt fejlagtig tilføjelse ikke er mulig. --Masz 5. jul 2011, 18:56 (CEST)