Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Flytning af Lynge-Eskildstrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Lynge-Eskildstrup er kopieret til Lynge-Eskilstrup så historikken er gået tabt. Der er brug for en administrator til at foretage en rigtig flytning. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. nov 2020, 01:25 (CET)

Gjort --Medic (diskussion) 25. nov 2020, 06:20 (CET)

  • Tak Medic.  Kommentar: Et tilbagevendende tidsspilde. Brugeren har rettigheder til at ændre artikelnavnet selv. Mon ikke det er på tide at få oprettet et menupunkt 'Ret artikelnavn', 'Omdøb artikel', 'Ændring af artikelnavn' eller lignende, så folk selv kan finde ud af det? Og så der ikke skal spildes tid på manuel opretning bagefter? --Madglad (diskussion) 25. nov 2020, 08:22 (CET)

Emnet har været taget op tidligere, men uden stor tilslutning, så vidt jeg husker. Jeg ser det ikke som hverken tidsspilde eller en besværlig opgave; mængden af AOA som denne er relativt begrænset. Til gengæld ville jeg være mere ked af at skulle tilbageflytte artikler, tilfældige skoleelever finder på at flytte til "tissemand" eller "din mor", så jeg er fint tilfreds med nuværende ordning. Hvis du mener, jeg er i modstrid med konsensus i dette, er du naturligvis velkommen til at tage det op på Brønden, hvor en sådan diskussion hører hjemme... --Medic (diskussion) 26. nov 2020, 06:27 (CET)