Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Flytning af Vipstjert

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener at artiklen vipstjert skulle hedde hvid vipstjert, fordi det egentlig er det korrekte navn for fuglen. Det er dog ok, at vipstjert henviser til hvid vipstjert, da det er den almindeligste af vipstjert-arterne i Danmark. Lige nu bliver hvid vipstjert omdirigeret til vipstjert, men der har været lidt redigering af henvisningssiden, så det er vel derfor jeg ikke selv kan ordne det.--Weblars (diskussion) 31. jul 2013, 19:21 (CEST)

Jeg mener, at hele teksten bør flyttes til Hvid vipstjert (husk bagefter at rette interwiki). Opslaget "vipstjert" kan bruges til "flere betydninger" i stedet (med henvisninger til bjerg-, gul og hvid). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 31. jul 2013, 19:53 (CEST)
Der findes allerede en artikel med vipstjerter: Motacilla, så det var også en mulighed at omdirigere dertil fra vipstjert. Jeg troede egentlig fordelen ved at flytte (omdøbe) fremfor at kopiere/flytte (copy-paste), var at historikken blev holdt det rigtige sted. Men hvis jeg forstår dig ret, så er det det sidstnævnte, du foreslår.--Weblars (diskussion) 31. jul 2013, 20:16 (CEST)

Hejsa. I bør fremsætte og diskutere flytteforslaget på Wikipedia:Flytteforslag. Mvh Asger N. Hansen (Asger1995 // Diskussion) 31. jul 2013, 20:52 (CEST)

Ok, det vil jeg nok gøre en anden dag så.--Weblars (diskussion) 31. jul 2013, 21:48 (CEST)
Jeg har kigget på siden Wikipedia:Flytteforslag, men det ser ikke ud til at være nødvendigt, når nu flytningen er oplagt. Flytningen er bare nødt til at blive gjort af en administrator, for jeg får en meddelelse om manglende rettigheder. Jeg kunne selvfølgelig uden assistance kopiere teksten manuelt fra vipstjert over i hvid vipstjert, men så står historikken jo stadig tilbage i vipstjert-artiklen. Når flytningen er sket, skal jeg nok opdatere wikidata og lave vipstjert om til en henvisning til de andre danske vipstjerter (Motacilla) som Rmir2 foreslår (og som jeg godt kan støtte).--Weblars (diskussion) 1. aug 2013, 20:34 (CEST)
Jeg har netop foretaget flytningen. Mvh. Cgtdk (diskussion) 1. aug 2013, 20:50 (CEST)
Tak, lige en sidste ting: du fik den flyttet til Hvid Vipstjert (stavet med stort), nok fordi det er sådan det er skrevet i artiklens indledning. Jeg har nu selv ændret den til Hvid vipstjert, men nu bør vel lige Hvid Vipstjert slettes. Undskyld ulejligheden.--Weblars (diskussion) 1. aug 2013, 21:29 (CEST)
Jeg beklager fejlen. --Cgtdk (diskussion) 1. aug 2013, 21:39 (CEST)