Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Opdatering af Hotcat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Efter opgradering af MediaWiki, virker HotCat ikke som forventet. Så det kræver en opdatering.

Når HotCat alligevel skal opdateres kunne metoden som svwiki bruger: sv:MediaWiki:Gadget-hotcat.js - her bruges den nyeste udgave automatik fra commons sammen med en lokal tilpasningsfil. --Steen Th 14. okt 2011, 13:20 (CEST)

Nu har jeg opdateret den udvidede HotCat som nævnt af Steenth ovenfor, men hvis man peger på symbolerne, står det stadig på engelsk, og nu er den igen holdt op med at fjerne {{ukategoriseret}} og desuden virker den oprindelige HotCat heller ikke korrekt mere? Skal vi fjerne den mulighed eller er der en opdatering til den et andet sted?
- Sarrus (db) d. 15. okt 2011, 12:05 (CEST)
Jeg personlig synes vi skal fjerne den oprindelige Hotcat. På de andre wiki'er tilbydes kun en version af Hotcat!
Omkring {{ukategoriseret}} - nl:MediaWiki:Gadget-HotCat.js/local defaults og en:MediaWiki:Gadget-HotCat.js/local defaults har eksempler på hvordan 'HotCat.uncat_regexp' kan sættes op.
Jeg kigger lidt videre i lokale tilpasninger - der langt flere parametre opsat på nowiki: no:MediaWiki:Gadget-HotCat.js/local defaults. Men allerede nu er det et fremskridt i forhold før opgraderingen. Så kan tak for hjælpen indtil nu. --Steen Th 15. okt 2011, 12:50 (CEST)
Du kan evt. prøve at teste det, ved at bruge sandkasser og så kan du i givet fald sige til, hvis du finder ud af noget. Så kan jeg implementere det.
- Sarrus (db) d. 15. okt 2011, 12:53 (CEST)

(Jeg har dags dato pillet lidt så nu burde den også fjerne {{ukategoriseret}} --MGA73 (diskussion) 17. feb 2013, 20:31 (CET))