Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sletning af Technucation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Technucation er blevet markeret med {{notabilitet}} af Pixi Uno, hvorefter artikelopretteren, TechnuCate, har mailet til mig, at de er enige i den manglende notabilitet og ønsker siden slettet igen. Jeg rådede dem til at markere artiklen med {{hurtigslet|begrundelse signatur}} og eventuelt en uddybning på artiklens diskussionsside. Artiklen er ikke blevet slettet endnu, og jeg vil derfor høre, om artiklen ikke kan slettes med det samme?

Mvh Asger (diskussion) 11. okt 2013, 18:14 (CEST)

Hvorfor må den ikke få en almindelig slettediskussion? - Nico (diskussion) 11. okt 2013, 18:36 (CEST)
Det må den da også gerne. Det er almindelig praksis på Wikipedia at slette sider med det samme, hvis det vurderes, at et emne er decideret unotabel, og jeg kom derfor for at spørge om den kunne slettes med det samme. Er det et egentligt sletningsforslag der behøves, så er det jo sådan det er, hvilket også er fint med mig. Mvh Asger (diskussion) 11. okt 2013, 18:44 (CEST)
Tja - Jeg ser ikke nogen grund til at slette, men det er der åbenbart andre der er uenige om, men hurtigslet synes jeg er overdreven. - Nico (diskussion) 11. okt 2013, 18:52 (CEST)
Nu er hurtigslet skabelonen jo også kun et forslag. Jeg skrev også, at de eventuelt kunne skrive en uddybning på artiklens diskussionsside, hvorefter man kunne vurdere om den kunne slettes med det samme eller om der skulle oprettes et almindeligt sletningsforslag. Mvh Asger (diskussion) 11. okt 2013, 19:05 (CEST)