Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Simeondahl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gerne være Administrator, fordi jeg vil hjælpe til men at holde Wikipedia rent for hærværk. Jeg vil gerne være en der kan tage imod folks hjælp og så også at KAN hjælpe dem. Som i nok kan se så er jeg meget ny, men jeg har bruge Wikipedia i mange år, så lidt ved jeg da om Wikipedia.

Jeg har redigered mange ting som, GTA III, og er ved at lave et projekt der hedder, how to be a hacker. Så hvis i manger en i kan stole på og en der altid er online, så er det mig i skal vælge. Jeg vil ikke beteagte mig som en overmand (og vil ikke gøre det) hvis jeg får det, jeg er stadig bare en aminlig gæst som bare kan flere ting.

Hvis der kommer en konfligt mellem nogle gæster, så hil jeg da høre på den begge to og tage en beslutning der efter, og ikke kun efter min egen mening. Mvh Simeondahl 24. jan 2012, 23:01 (CET)

  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke - Du er en tidligere hærværksudøver; måske har det ikke været tilsigtet og i ond hensigt, men da du har alt, alt for få bidrag, kan jeg slet ikke støtte. Jeg kan simpelthen ikke vurdere dig på så få bidrag. Bortset fra det kan du sagtens hjælpe til uden at være administrator; det er der rigtigt mange der gør, inklusiv mig selv. Men, hvis jeg skal gøre mig nogen forhåbninger om at støtte en anden gang, skal du først have meget mere erfaring, og sørge for at undgå mere hærværk. Jeg håber også at du vil tage imod dette som konstruktiv kritik, og jeg håber at se mere til dig på Wikipedia, som almindelig, konstruktiv bruger. Så må vi se hvordan tingene ser ud om et par år. Med venlig hilsen --Altaïr Ibn-La'Ahad 24. jan 2012, 23:10 (CET) -
  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke - Virker ikke som en særligt gennemtænkt anmodning, og dine redigeringer virker ikke som om de kommer fra en moden bruger der har den forståelse for wikipedia som det kræver at være administrator. Der tømmer du en side fordi den efter egen indrømmelse ikke var god nok .[1] Da du får et godt råd fra en administrator sletter du det og da han indsætter det igen reagerer du sådan her:: [2]. Få minutter senere anmoder du om administrator status. For at blive administrator skal du først bevise at du forstår wikipedias regler og formål, og at du er interesseret i og istand til at bidrage positivt til det projekt. Jeg vil råde dig til at få et par år mere på bagen før du anmoder om administratorstatus igen.Maunus 24. jan 2012, 23:20 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke - Prøv lige at læs afsnittet "Ocervejelser før du søger" ovenfor. Du er mindst et halvt år for tidligt ude med din ansøgning. Derudover bekymrer det mig lidt, at din ansøgning er fuld af stavefejl - det får det til at virke som om, du ikke helt har styr på tingene, og giver et dårligt indtryk. --Dannebrog Spy 24. jan 2012, 23:22 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Det er super, at du gerne vil være med til at udvikle Wikipedia. Vær dog opmærksom på, at rollen som administrator normalt først tildeles efter mindst et halvt års aktivitet på Wikipedia. Dertil kommer, at brugeren skal have en vis erfaring i brugen af Wikipedia m.v. Du kan læse lidt om kriterierne på denne side. Jeg kan se, at du har foretaget din første redigering for 4 dage siden, og jeg forventer derfor ikke, at din anmodning bliver imødekommet. Lad dig dog ikke slå ud af det :-) Brug i stedet tiden på at lære lidt om Wikipedia og om regler og normer herinde, og få gerne skrevet nogle gode artikler. Der er masser af positive ting at bidrage med som bruger. Pugilist 24. jan 2012, 23:24 (CET)
  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke --Brandsen 20. feb 2012, 20:38 (CET)

Denne anmodning lukkes, da der er konsensus om ikke at tildele administratorstatus. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. feb 2012, 20:51 (CET)